De 5 leukste fake fur jassen!

0 0 0 No comments

Fake fur jassen? WE LOVE THEM! Of je het nu leuk vindt of niet, de koude maanden komen er aan. Ja ik heb het ook gehoord, we gaan nog even nazomeren. Maar toch, die kou gaat komen hoor. En echt bont is wel heel erg 1970 he mensen, kom op. Daarom de 5 leukste fake fur jassen!

ooooh kijk nou! Hoe tof is dit geweldige jack van Zara? Heel misschien heb ik deze al gekocht. Ik zei misschien en het antwoord is nee als mijn man meeleest. Anyway, dit jack is verkrijgbaar vanaf maat 110 voor 49,95. Go Zara, echt een topper dit voor een mooie prijs. En pluspunten voor de capuchon! Heel erg gaaf hoe Zara ook dit jaar inspeelt op de trend met verschillende fake fur jassen.

zara fake fur

bron: Zara via zara.com  

Ook deze jas van Moodstreet vind ik onwijs gaaf. Ook leuk; de jas is aan twee kanten te dragen, al vind ik de fake fur kant wel echt het leukste. En groen is ook leuk; weer eens want anders dan al dat standaard legergroen in de winter! De jas kost 89,95.

moodstreet fake fur jassen groen

bron: Moodstreet via moodstreet.nl  

Liever wat hysterischer omdat fake fur jassen niet hysterisch genoeg zijn? We love hysterisch! Dus dan is deze jas van Kidz Art voor ons natuurlijk een schot in de roos! Niks uni, gewoon alle kleuren! Lekker vrolijk de winter door. En je valt er ook nog eens hartstikke mee op in de sneeuw dus win-win. De jas kost 79,95.

fake fur jassen kidz art kleurrijk

Bron: Kidz Art via Jayno.nl  

Nel Veerkamp is en blijft een inspiratie als je het ons vraagt. Vingino sloeg de handen ineen met Danie en zo kwam daar de Vingino bydanie collectie. Deze jas kost dan wel 99,99 maar eerlijk is eerlijk; de jas is wel heel erg gaaf!

fake fur jassen vingino meisje

Bron: Vingino bydanie via Wehkamp.nl  

Oh, hiervoor zou je toch bijna weer een baby willen maken? Want dit schattige fake fur jasje is er vanaf maat 50 en dus speciaal voor de allerkleinsten! <3. Maar nog beter; dit jasje kost 8,99. Ik maak geen grap! Je shopt ‘m bij Zeeman.

fake fur jassen zeeman

bron: Zeeman via zeeman.com

Written by

Leave a Comment