Fantastic wijnglas anyone?

0 0 0 No comments

Wijn en the fantastic moms go way back, al kan ik me ons allereerste glas nog bijzonder goed herinneren. Vooral omdat er geen glas aan te pas kwam. Ooit in een ver verleden waren wij namelijk slechts nog collega’s, die beiden naar de uitvaart van een vader van een andere collega gingen. Dat alleen de heenweg zo’n drie uur in beslag nam (want diep donker Twente) bewijst natuurlijk dat we hele goede collega’s waren. Of dat we elk excuus om een werkdag te skippen aangrepen, dat kan ook… Anyway, op de terugweg in de trein leerde ik dat een slimme meid op een uitvaart is voorbereid want Jessica toverde een fles wijn tevoorschijn en een vriendschap voor het leven was geboren. Ching Ching…!

Beter een goed glas in de hand dan..

Nu is wijn zonder een goed glas, als een fantastic mom zonder andere fantastic mom. Not an option! Er zijn mensen die rustig een zalige Bordeaux nippen uit een sapglas, maar ik moet er niks van weten. Wijn hoort in een glas, op een voet en dat voetje is direct het enige dat je vasthoudt. Jup, ik ben een wijnsnobje, maar probeer het maar eens voor het ultieme Gossip Girl gevoel 😉. Oké, terug naar de wijnglazen. Toe we namelijk door Smartphoto werden benaderd om een van de nieuwe producten te testen hoefden we niet lang na te denken. Want zien we daar nu gepersonaliseerde wijnglazen?!

De glazen bestel je ontzettend eenvoudig via de site. Je kiest het soort glas, je favoriete lettertype en natuurlijk de gewenste tekst. Die tekst check je vervolgens nog tien keer voor de zekerheid want geloof mij, na een akkefietje met vijfhonderd visitekaartjes ben je ietwat voorzichtig. De glazen hadden we binnen no time in huis en zien er top uit. Ideaal ook voor een origineel cadeautje! En het allerbelangrijkste, ze drinken ook nog eens zalig. Dat laatste hebben we natuurlijk uitgebreid getest want zo zijn we dan ook wel weer. Alles voor de lezer…

Smartphoto

Smartphoto is overigens de nieuwe naam van het welbekende Webprint. Je weet wel, de place to be als je op zoek bent naar goede fotoboeken en andere persoonlijke fotocadeaus. Dus ben jij op zoek naar een tof cadeau, neem gauw een kijkje!

Written by

Leave a Comment