Voor het gemak zetten we een aantal veelgestelde vragen op een rijtje!

Als ik wil reageren op jullie site, verschijnt de melding ‘spam deleted’!

Aah das jammer hé! Dit heeft te maken met een ip beveiliging op je router/modem. Probeer eens te reageren zonder gebruik te maken van je wifi netwerk (bijvoorbeeld door middel van 3/4g). Of reageer lekker vanaf je werk, wedden dat ‘ie het dan doet?

Zijn jullie lesbisch?

Nee. Maar mochten we ooit ambities in die richting krijgen dan kiezen we uiteraard direct voor elkaar.

Waarom maken jullie geen video’s?

Er zijn mensen enorm goed in video’s maken en je hebt mensen die enorm goed zijn in wijn drinken. Wij behoren tot die laatste categorie. Mocht er ooit een markt zijn voor video’s over moeders die aan flessen wijn likken, dan duiken wij er uiteraard direct bovenop.

Hoe kennen jullie elkaar?

Wij waren in een ver verleden collega’s die elkaar vonden in een gedeelde passie voor hoge hakken, wijn, werkvermijdend gedrag en vrijdagmiddagborrels.

Waarom bloggen jullie als duo?

Een is leuk, twee is hilarisch!

PR vragen

Ik heb een leuk artikel/video/blog/inteview/bladiebla gemaakt voor merk/bedrijf/shop X. Die mogen jullie gratis delen! Wil je mij een linkje sturen als het is geplaatst?

Hierbij vast de link: www.doyouthinkwearestupid.nl

Willen jullie een artikel maken over mijn webshop / hondentemservice / kralenrijgworkshop / masturbatieles? Ik wil graag 11 links, deze tekst en mijn eigen beelden. Ok?

Tuurlijk, hierbij vast de link: www.doyouthinkwearestupid.nl

Ik heb 72 artikelen over rollators. De artikelen mogen direct in het archief gezet worden hoor, ze hoeven niet op de homepage. Zijn jullie geïnteresseerd in een samenwerking?

Nee.

Ik heb een enorm gave / toffe / unieke / originele /relevante / geweldige winactie op mijn Facebook pagina staan. Willen jullie die even voor mij delen?

Nee.

 

Hi there!

Wij zijn Martine en Jessica!

Niet dat we onszelf nou fantastic vinden, al hebben we onze momenten. Maar waar het hier om draait dat ben jij!