These are a few of my favourite things…

0 0 0 5 comments

Ik ben geen lover van dit winterse seizoen. Kssss… kou! Scheer je weg…. Donkere dagen blegh! Maar er is één groot voordeel; al mijn favoriete films komen weer voorbij op tv. Zeker rond de kerstdagen heb ik weer genoten van mijn favorieten. Met stip op 1 staat bij mij the Sound of Music. Waarschijnlijk omdat hij zo’n diep diepe indruk op me maakte toen ik hem voor het eerst zag. Als Maria in vrolijk gezang uitbarst tijdens een enge storm en alle Von Trapjes gezellig bij haar in bed kruipen om collectief hun favoriete dingen op te noemen, da’s toch het toppunt van gezelligheid?!

Daarom ben ik vandaag Maria en hoop ik dat jullie allemaal fictief bij mij in bed kruipen (ok, dit gaat een beetje de verkeerde kant op geloof ik…). Cause these are a few of my favourite things……

Dat je favoriete, veel te dure wasmiddel in de bonus is en je hele huis ruikt naar die heerlijke geur van schone was (tja… what can i say… een moederhand is snel gevuld)

De videoclip van Ed Sheeran ‘I’m thinking out loud’. Zo ontzettend corny, maar ik vind het sexy! M. en ik hebben een poging gewaagd om het na te spelen, iets minder sexy….

Flanellen beddengoed. Ik woon in een oud huis en oude huizen zijn koud in de winter, heeel koud. Flanellen overtrekken en hoeslakens hebben de kwaliteit van mijn leven met 200% verbeterd. Ik trek overigens de grens bij flanellen pyjama’s, anders wil M. nooit meer videoclips met me naspelen 😉

Dochters die echt goede grapjes beginnen te maken in plaats van het eeuwige ‘……poehoehoep’

Maltesers, je weet wel die kleine chocolade balletjes. God, wat mis ik mijn kleine vriendjes deze maand ’s avonds op de bank (veegt kwijl uit linkermondhoek…)

Eyeliner van Essence die geen drol kost en briljant goed blijft zitten

Warmtepleisters van de Action. Af en toe heb ik een ontsteking in mijn schouder (lees au, kerm, zieluuuuggggg!) en deze pleisters helpen echt heel goed. Mits ik ze niet langer dan exact 19 minuten laat zitten. Geen idee wat er in zit, maar het risico op brandwonden dient niet onderschat te worden.

Kaasfonduen bij restaurant Boslust in Utrecht, bij voorkeur met Jessica en aan ‘onze’ tafel. Al jaren favoriet!

Als karma haar ding doet en nare mensen te grazen neemt.

Als ik het openstaand saldo van mijn creditcard check en er staat nul. Stiekem wist ik dat natuurlijk allang, maar toch blijf ik het deze aangelegenheid dagelijks checken, met een glimlach.

Vertel…. wat zijn jouw favourite things?

Written by

 1. Beantwoorden

  Ik begon meteen met zingen: WHEN THE DOG BITES hahaha. I luvvvv Maria met d’r vlotte, pittige kapsel :’)
  Dat wasmiddel scenario komt heel bekend voor. Als ik de was op zolder heb opgehangen en ik kom later weer boven dan ruik je inderdaad de lekkere wasverzachter, heerlich!

 2. Beantwoorden

  Wat een lekker lijstje. Favourite things; een jaar zonder vakantieplannen die nog gemaakt gaan worden, die credit card inderdaad, gordijnen dicht – film aan – gierende wind blijft lekker buiten, boer zoekt vrouw (jah!), ontrommelen…rode wijn… dat de lente er weer bijna aankomt

  • Suzanne
  • januari 12, 2015
  Beantwoorden

  Ja, ik word er blij van. Fijn begin van de dag.

  • angelique
  • januari 12, 2015
  Beantwoorden

  Karma! Haha geweldig als ik naar sommige mensen kijken en denk nah nah.

Leave a Comment