Fun met Clementoni!

0 0 0 3 comments

Als je zwanger bent van je eerste heb je nog al die heerlijke dromerige ideeën over het moederschap. Dat had ik in ieder geval wel. Zo zou mijn dochter in spe de hele dag heerlijk liggen soezen in een beeldig jurkje in de box en uitsluitend spelen met houten speelgoed. Goed, en toen werd ze geboren en bleek dat het moederschap toch een tikkeltje anders was dan ik dacht. Zo raakte mijn actieve mini-me constant verstrikt in haar tule rokjes en vond ze haar houten speelgoed geen bal aan. Behalve dan om mee te gooien, maar dat vond het speelgoed weer minder leuk.

Tijd voor het echte werk, want geluid moest er komen en lampjes en liedjes. Hoe harder hoe beter, tenminste dat maakte ik op uit haar enthousiaste gekraai. En het was even schrikken, maar het feit dat ze zich met dit soort speelgoed tien keer beter kon vermaken maakte alles goed. Deze mama dronk eindelijk weer eens ongestoord een cappuccino en zag dat het goed was 😉

baby5

Inmiddels zijn we hier heel wat jaartjes en heel veel speelgoed verder. Toen Clementoni ons vroeg de activiteitentafel te testen, wist ik dan ook direct bij wie ik moest zijn. Een van mijn bff’s heeft namelijk wel mannelijk nageslacht op de wereld gezet en haar jongste van tien maanden is naast UBERCUTE ( i know, ik ben bevooroordeeld maar trust me on this one) ook erg ondernemend. Het perfecte proefkonijn dus om eens los te laten op de activiteitentafel.

baby7

Zoals gezegd is ons ‘proefkonijntje’ tien maanden en hij kan net staan. De activiteitentafel is interactief, heeft heel veel knoppen in vrolijke kleurtjes en is speciaal ontworpen om het gehoor en zicht te stimuleren.

baby2

En dat gehoor wordt zeker gestimuleerd want de activiteitentafel kan een heleboel verschillende geluiden en liedjes maken. Ook zit er een muziekspeler en piano op en dat heeft op zijn zachtst gezegd nogal wat aantrekkingskracht op onze jongeman.

baby1

Vers uit bed na een dutje zetten we meneer op de grond en in rechte lijn gaat hij op zijn doel af. Geluidjes? Check! Lampjes? Check! Blije baby? Check! Binnen no time ramt hij vrolijk op de knoppen en gaat los op de piano. Uiteraard is hij nog te klein voor een aantal functies op de activiteitentafel zoals het leren van letters, dierennamen, vormen en kleuren. Eerst nog maar even oefenen op ‘tante Martien’ 😉

baby3

Maar al snel blijkt dat grote broer en grote vriendin die functies dan weer wel kunnen waarderen en dus zijn ze wel een paar jaartjes zoet met deze activiteitentafel. Of jouw oren dan nog werken is natuurlijk een tweede 😉

baby4

De Activiteitentafel van Clementoni is verkrijgbaar vanaf €39,99 en psssssssst…… Kun jij wel wat actie thuis gebruiken? Houd de site dan vooral aanstaande maandag goed in de gaten!

Written by

  • Nienke
  • november 7, 2016
  Beantwoorden

  Ziet er leuk uit! Alleen heeft het boekje meerdere bladzijdes? Het lijkt namelijk wel of er maar een bladzijde is die je om kan draaien.

  • Samantha
  • september 20, 2016
  Beantwoorden

  Wat een leuk ding! En die zachte pluishaartjes van dat schattige mannetje <3

   • Martine
   • september 20, 2016
   Beantwoorden

   Jaaaaaa liefde voor zachte babyhaartjes. Vooral als je elke ochtend die klittebollen hier onder handen moet nemen 😉

Leave a Comment