Fun met Crayola… En jij kunt winnen!

0 0 0 34 comments

Met drie dochters wordt er heel wat afgekleurd en geknutseld hier in huis. Ik wil niet weten hoeveel pakjes stiften ik de afgelopen jaren al heb gekocht en ik denk dat als je ons huis zou ontruimen je minstens 45473 stiftdoppen tegenkomt.

Groot was de vreugde dan ook toen er door Crayola een groot pakket bezorgd werd vergezeld van een mand vol kleurplezier. Crayola ken je vast van de stiften en potloden maar dat dit vrolijke merk nog veel meer leuks heeft voor kleine artistiekelingen was nieuw voor mij.

Uit het grote pakket kwam een wit kartonnen huisje waarop de meiden helemaal los mochten gaan. Uit de maand komen o.a. toverstiften en een echte Airbrush zodat ze als ware graffiti artiesten aan de slag kunnen. Dat laten ze zich natuurlijk geen twee keer zeggen en binnen no time ziet het huisje er een stuk gezelliger uit.

cra1

Before….

cra2

… after!

Vooral de Airbrush is een grote favoriet. Superleuk natuurlijk en ook enorm makkelijk in het gebruik. Speciale stift erop klikken, even pompen en je kunt aan de slag.

cra3

cra4

Je snapt, wij zijn fan en omdat het de Sint Win Week is, mogen we een leuk pakket met Crayola producten weggeven! Het pakket bestaat uit de Doodle Magic, Magisch kleuren zonder knoeien, Washable Sidewalk Chalk en 3 Color Wonder sample sizes.

cra5

Wil jij kans maken op dit mooie pakket? Meedoen is simpel! Laat in de comments weten voor welke creatieveling jij graag mee wilt doen. Aanstaande zondag maken we alle winnaars van de Sint Win Week bekend!

Written by

  • Karine
  • november 30, 2014
  Beantwoorden

  Super gaaf voor mijn dochters van 4 en 6. Ze doen niet liever dan tekenen en knutselen!

  • Silke
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Zou super zijn voor zoon Sep van 4…. Kunstenaar in de dop!

  • Esther Beijaard
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Het leukste wat mijn 2 oudste kinderen (4&3) vinden is knutselen, knippen, verven etc. Alle mogelijkheden hebben we zowat al wel eens in huis gehad. Snippers overal en schilderijen zat. Na het kezen van de beschrijving van de producten moest ik reageren omdat ik weet dat het dolle pret wordt. Ook voor mij, kan ik hun kleine zusje op t gemakje ook eens leren (vinger)verven.

  • Els
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Heel graag voor mijn oudste van 3 die lekker creatief bezig begint te zijn

  • Fleur
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor mijn lieve dochter!

  • Nancy
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Mijn zoontje zou dit heel graag willen hebben. Vooral in deze feestmaanden vindt hij het zo leuk om te tekenen en te kleuren. Ik ben dan weer super trots op zijn kunstwerkje, samen zoeken we er dan weer een mooi plaatsje voor.

  • jacq
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  o leuk voor mijn gastkindjes

  • Warda
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Voor een nichtje , is bijna jarig!

  • Joyce
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Leuk deze! Weer eens wat anders dan met de gouden verf-stift op de witte poten van onze eettafel tekenen… 😉

  • Vivian Schobben
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Ik doe mee voor mijn bijna 4 jarige kanjer! Hij is dol op tekenen, knutselen en alles wat er ook maar mee te maken heeft. Niks is er zo gezellig dan de hele keukentafel vol en dan lekker freubelen. Jaja ook deze mama vindt het geweldig om te doen en geregeld knutselen en tekenen er 2 nichtjes mee van 6 en 10! Genieten, genieten en nog eens genieten. Dit zou een super super cadeau voor hem zijn!! Ik waag heel graag een kansje!

  • Diana
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Zijn hier gek op kleuren…!!! Hoe leuk dus…!!!

  • Nynke
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Mijn dochter van 5. Alle soorten creabea-dingen staan op haar lijstje voor Sinterklaas.

 1. Beantwoorden

  Voor onze creatieveling genaamd floortje!
  Net van haar spaarcentjes de crayola airbrush gekocht…wat een leuke manier om creatief bezig te zijn! Dus hier zou het heel welkom zijn..en met veel plezier gebruikt worden!!

  • Esther
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Heel leuk voor onze 2 creatieve lingen. Die samen graag de mooiste creaties maken.

  • Yvonne
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Oeh! Leuk! Voor dé grote vriend van ons zoontje (3,5) voor als hij hier is. Hij is dol op kleuren! En wie weet ons kleine mannetje ook wel.

  • Yvette
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Mijn dochter (bijna 3) is iedere dag wel aan het kleuren, verven, plakken, knippen etc. Dit zou ze dus erg leuk vinden!

  • joyce
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  2 creatievelingen in huis dochter van 2 kleurt op alles en nog wat en zoonlief begint door te krijgen wat binnen de lijntjes in houdt zou dus super leuk zijn om dit uit te proberen! Nog nooit gedaan nl!!

  • Marieke
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Geweldig! Ik weet zeker dat mijn zoon hier wild enthousiast van zou worden 😀

  • Loes D.
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Onze middelste van vier zou hier zóó blij mee zijn! Dit zou ik heel graag voor hem winnen!

  • Aukje
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Benthe is onze creatieveling in huis, voor haar zou ik heel graag dit pakket winnen!

  • Wilma Meulendijks
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Mijn eigen zoontje is hier nog te klein voor, maar hoe leuk zal het zijn als zijn drie nichtjes, wiens mama (mijn zus) iedere week op Thomas past, dit zouden winnen? Dus ik doe mee voor nijn nichtjes Anne, Ilse en Elle zodat zij samen met Thomas op de oppasdag hier zich helemaal mee kunnen uitleven!

  • Leonie
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn kleine kunstenaar Joep

  • els
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Ja voor mijn oudste van 7 jaar. Die teken,kleurt en knutselt wat af. Hele middagen zit hij aan de tafel aan kunstwerken te werken. En zijn dus de knutselspullen/ kleurtjes aardig aan het opraken.
  En het zou ook voor mijn jongste zijn. Ik hoop dat er dan iets tussen zou zitten wat hij makkelijk vast kan houden zodat hij er ook de lol van in gaat zien. Van knutselen en kleuren blijft zo leuk!

  • Letje
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Oooh, mijn 7-jarige wordt hier heul erg blij van!! (En ik wil die airbrush stiekem ook wel even testen :))

  • Anneloes
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Oooh, dát is waar mijn zevenjarige het over heeft!!
  Die zou ik dus heel graag voor hem willen winnen!

  • Hester
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  De kinderen van de BSO waar ik werk.

  • carolien
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Wat gaaf! Voor zowel mijn dochter van 8 (keurig op papier) als mijn zoon van 2 die ondertussen de muren, de bank en de tafel al gebruikt heeft om zijn artistieke talenten te tonen

  • Marga Driessen
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Voor kleinzoon van 4, om heerlijk (met zijn knutseltante) te frutselen.

  • Helga
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn zoontje Vincenzo van 4 en Fehla van 2.5…. Maar stiekum ook voor mezelf!!!!! Hoe leuk!!!! #loveit

  • angelique
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Ik heb hier helemaal geen creatieveling dus zou dit pakket graag willen winnen in de hoop dat hij eindelijk eens creatief gaat doen haha

  • Laura
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Om de creativiteit nog meer te stimuleren zou ik dit heel graag willen winnen voor mijn dochter Sabya!! Leuke winactie trouwens :-D!

 2. Beantwoorden

  wauw! Daar onze Jools super blij mee zijn! Ze zit net in een super kleur-verslaafde periode dus zo n pakket zou hier enorm enthousiast onthaald worden!

  • Lodi
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  ik wil dit mooie pakket graag winnen voor mijn zoontjes van 6 en 5. Ze zijn goot crayola fans en super dol op alles wat met tekenen en knutselen te maken heeft.

  • Martine
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Hier ook een creatieve dochter van 7, die zou hier heel blij mee zijn!

Leave a Comment