Geboortekaartje By Marij!

0 0 0 No comments

Een van de leukste dingen die er uit gekozen moesten worden tijdens mijn zwangerschap vond ik de geboortekaartjes. Moeilijk ook, want man wat was er veel aanbod. Waar ik moeiteloos door de babywinkel wandelde en maxicosi’s, aankleedkussens en stapels hydrofiele doeken aanwees, duurde het iets langer voor ik het perfecte kaartje vond. Want het perfecte kaartje heeft niet alleen een toffe voorkant maar ook een mooi lettertype, bevat precies de juiste tekst (ontroerend zonder corny te zijn). Kortom, een bevalling an sich… Eeuwig zonde dat ik Marije toen nog niet kende!

ByMarij

Marije is het gezicht achter ByMarij, en dat is dus absoluut the place to be als je op zoek bent naar het perfecte geboortekaartje! Prachtige ontwerpen worden gecombineerd met hoge kwaliteit papier en dan heb ik het nog niet eens over de details. Gouden koortjes, homemade confetti in de kleur van je kaartje, transparante enveloppen? Kan allemaal en het allerbeste nieuws is dat je de kaarten verzendklaar in huis krijgt. Want laten we eerlijk zijn. Wie heeft er nu zin om 150 knoopjes te leggen terwijl je in je kraambed ligt. Dat dus!

Studio Vol Talent

Dat verzendklaar maken doet Marije overigens niet alleen. Want naast badass kaartjes ontwerpen doet ze meer. Zo is ze de trotse eigenaar van Studio Vol Talent, waarbij ze vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek biedt om op hun eigen manier hun talenten te ontwikkelen. Dat betekent dus dat je met jouw geboortekaartje bijdraagt aan de ontwikkeling van deze dames en dat klinkt niet alleen goed maar zo voelt het natuurlijk ook!

Benieuwd naar Marije’s werk? Neem dan zeker eens een kijkje op haar site want naast geboorte en andere gelegenheidskaarten kan deze ambitieuze dame ook zeker wat voor je betekenen als je op zoek bent naar een tof logo of huisstijl.

Written by

Leave a Comment