Geen leven zonder droger, zelfs in deze toplente

0 0 0 One comment

Toen ik beviel van mijn tweede dochter schrok ik me kapot. Niet dat ze nou zo lelijk was, nee joh ze was prachtig. Maar met de komst van moppie nummer twee was niet alleen mijn aantal kinderen maar ook de was verdubbeld. Ik keek de husband eens even ernstig aan en wmijn push present was niet van goud zullen we maar zeggen. Maar blij dat ik was met het witte gevaarte in de bijkeuken. De heel dag snorde hij er vrolijk op los en dankzij allerlei gezellige doekjes rook mijn was niet alleen heerlijk, maar waren de handdoeken zachter dan ooit tevoren. Ik hartje mijn droger.

Droog, droger, droogst

Aangezien ons gezin nog iets verder uitbreidde heeft de droger de afgelopen jaren weinig vrije dagen gekend. Wat zeg ik, de vakbond der witgoed zou er geen goed woord voor over hebben. Ik geef toe, ik ben jarenlang best wel een tikkeltje veeleisend geweest. De laatste tijd werd hij dan ook wat chagrijniger dan voorheen. Waar hij zich eerst zonnig door ons beddengoed heen blies klonk er de laatste dagen een onheilspellend geluid van boven. De jongste dochter werd er zelfs een beetje bang van en kroop op mijn schoot vanwege het ‘boze monster’.

Onheil

Ik had het daarom moeten zien aankomen, maar je kent me; dreigend onheil negeer ik liever. Tot het moment dat hij er echt mee ophield. Het einde kwam toch nog onverwacht, anders had ik niet net twee mega wassen gedraaid, duh! Een oorverdovend gezoem en toen was het voorbij, over, uit, finito, oké doei! De droger was niet meer. Binnen no time veranderde mijn huis in iets wat nog het meest leek op een clandestiene stomerij en bouwden de meiden hutten van mijn drogende hoeslakens. Ik weet wat je denkt, het is toch prachtig weer? Hang het zaakje lekker buiten. Maar geloof mij, er is een grens aan de hoeveelheid droogrekken die een tuin aankan. Ook is onze tuin elk jaar weer de broedplaats van een bende hondsbrutale en bloedirritante duiven. Blijkbaar haten die vliegende ratten mij net zo erg als ik hen, want ze schijten bij voorkeur op mijn stralend witte was.

Er zat maar een ding op. Het is tijd om weer een x bedrag stuk te slaan op een nieuwe droger. Wat is dat toch met apparaten dat ze altijd de geest geven rond mei of december? Alsof ze het er om doen. En terwijl de husband naar de Mediamarkt reed bedacht ik me dat er één geluk was. Mijn Moederdag cadeau was een paar weken geleden al binnen 😉

Written by

    • Diana
    • mei 31, 2018
    Beantwoorden

    Ik ook ❤️ Droger!!! Al heb ik een schitterende droogmolen in verpakking staan maar hubby heeft m nog steeds niet geplaatst in de tuin… dus ja….

Leave a Comment