Goede voornemens? Weg met de perfectie!

0 0 0 One comment

December perfectie… Hebben jullie daar ook zo last van? Alles MOET perfect enzo? Ik heb een voorstel! Het zal je niet ontgaan zijn dat december in het land is. De maand waarin menig moeder bezwijkt onder de druk van de perfecte kalkoen, de perfecte cadeaus, de perfecte glitterjurk en de perfecte geurkaars. Maar laten we het dit jaar eens anders aanpakken en gewoon lekker doen waar we zin in hebben en waar we blij van worden. Mijn goede voornemens voor december zijn in elk geval al klaar….

Komen ze!

– Sinterklaas heeft dit jaar goed nagedacht en bracht naast een shitload praktische dingen als pyjama’s, sokken en sportspullen voor elke dochter een ‘echt’ leuk spel. En sinds vorige week weet ik weer hoe tof het is om te Risken en Catannen..

– Voor het eerst in mijn leven doen we geen kerstboom, want twee kittens en de week van kerst op vakantie dus de enige logische keuze..

– Uiteraard faalde ik compleet in bovenstaand voornemen, want het voelde zo ‘meisje met de zwavelstokje’ achtig om langs al die gezellige huizen te fietsen dus nu hebben we een ‘klein’ boompje..

– En rapen we elke ochtend plastic kerstballen, wat best gezellig is..

– Oops, i did it again en kocht elke chocoladeletter voor gereduceerd tarief die ik tegenkwam..

– De husband a.k.a. de kookprins is al weken recepten uit de Delicious. en de Foodies aan het scheuren en natuurlijk werp ik me op als voorproefer. It’s a hell of a job but someone’s gotta do it..

– Geldt natuurlijk ook voor de wijn, i’m your girl..

– SKYRADIOOOOOOOOOO…… Hard, harder, hardst en 24/7 pleaseeee…

– Ik leg me erbij neer dat die riem deze maand geen gaatje strakker gaat..

– En meld me niet aan voor hardlooples op 2 januari om deze vervolgens af te zeggen..

– Tot slot koop ik mijn agenda voor 2019 voordat het jaar daadwerkelijk begint en ik zal er louter in kalligraferen..

Tell me, wat zijn jouw goede voornemens voor december??

Written by

    • Greta
    • december 17, 2018
    Beantwoorden

    Dikke familie kerstknuffel

Leave a Comment