Goede voornemens?!

0 0 0 No comments

De zomer van 2018, daar zullen we ongetwijfeld nog vaak aan terugdenken. En als onze kleinkinderen dan tegen hun oma mopperen over een verregende zomer, dan zullen wij het tot vervelends aan toe hebben over die wekenlange hittegolf van toen. Toekomstmuziek natuurlijk, want ik weet dat ik iets minder flawless wakker word dan tien jaar geleden maar een oma kun je me gelukkig nog niet noemen ;). Feit blijft dat deze zalige zomer propvol borrels, barbecues en ontelbare ijsjes er wat mij betreft zeker eentje is om nooit meer te vergeten!

Nieuw jaar

De herfst blokkeer ik daarom voor het gemak nog even als je het niet erg vindt. En dat er over een paar maanden weer een nieuw jaar staat te trappelen om van start te gaan daar kan ik helemaal niet bij. Maar we weten allemaal, voor je het weet zit je weer in je foute trui aan de kalkoen (damn, klink ik toch als een omaatje…). En sommige goede voornemens, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Goede voornemens

Ben jij net als ik iemand die halverwege december ineens denkt “Oh f*ck, ik moet nog wat met mijn zorgverzekering”? Of ben jij er misschien de afgelopen maanden achter gekomen dat je huidige zorgverzekering eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past als je dacht? Begin je nieuwe jaar straks goed en start op tijd met het oriënteren en vergelijken van de verschillende aanbieders. Want vergis je niet, de onderlinge verschillen zijn groot! En wie weet heb jij volgend jaar wel plannen waardoor je huidige verzekering wel een update kan gebruiken 😉 Geen gek idee dus om hier de komende tijd eens kritisch naar te kijken. Zo kun je jouw zorgverzekering vergelijken met andere aanbieders en op die manier en weloverwogen keuze maken wat betreft een zorgverzekering 2019. Kun je in elk geval vast een goed voornemen afstrepen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu echt minder wijn drinken en minder koolhydraten eten 😉

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met overstappen.nl

Written by

Leave a Comment