Happy birthday to me!

0 0 0 2 comments

Ja nee blijf maar zitten, ik zing hierbij gewoon even voor mezelf want ik ben jarig! Happy birthday to meeeeee, ik mag vandaag 33 kaarsjes uitblazen! FF serieus, kan dat wel of smelt de taart dan?

Just kidding, 33 jaar is nog hartstikke jong! En nee, ik heb totaal geen moeite met ouder worden, mits de botox betaalbaar blijft ;). Op het moment dat dit artikel online kom, zit ik nog in het vliegtuig onderweg naar Amsterdam. Dit jaar besloot ik namelijk mijn verjaardag heel groot te vieren, maar dan alleen voor mezelf. Geen feest, geen slingers, geen wijn (HAHA grapje) en mezelf een fantastisch cadeau te geven. Een trip naar New York!

Komend jaar wordt geweldig, daar schreef ik al eerder over. Heel veel leuke dingen op de planning dus ik weet zeker dat dit mijn beste jaar so far gaat worden. En het fijne aan een beetje ouder worden, is dat onbelangrijke dingen echt onbelangrijk worden. Was ik als twintiger nog ontzettend druk met meningen van anderen, sinds ik de 30 mijlpaal bereikte, heb ik een nieuw motto.

Dit wordt het allereerste jaar zonder feestje. Ik heb altijd mijn verjaardag gevierd en dit jaar besloot ik het gewoon eens niet te doen en mezelf een mooi cadeau te geven. Mijn dag zal bestaan uit vliegen, slapen, knuffelen met mijn liefdes en vanavond met een fles wijn, Netflix en pizza op de bank. Een topverjaardag!

Written by

 1. Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!!!

  • Diana
  • april 16, 2018
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd..!!! Fantastic verjaardagscadeau…! Save flight back..! En foto’s zagen er super uit..!

Leave a Comment