Happy boobs are the prettiest!

0 0 0 No comments

Een tijd geleden schreef ik een brief aan mijn dames. Niet mijn dochters, maar die andere meisjes waarmee ik al mijn hele leven zit opgescheept. Die ik heb verfoeid, waarin ik stiekem weleens het mes wilde zetten maar waar ik de laatste jaren best wel senang mee ben.  Kortom mijn boobies en ik zijn best wel dikke vriendinnen. Ik beloofde beter te zorgen voor mijn besties in de vorm van toffe setjes, maar ik moet toegeven. Ik heb jammerlijk gefaald…

Laten we het er maar op houden dat ik amper lingerie heb, maar voornamelijk ondergoed. Ik ben heus wel eens gezwicht voor prachtige kantjes op precies de goede plekken maar draag veel vaker die naadloze en saaie varianten waarvan ik zeker weet dat het goed zit en niet tekent. De echt mooie dingen liggen ergens achterin mijn kast. Tijd voor verandering want joe, straks ben ik 80 en is er helemaal geen eer maar aan te behalen. Dus leverde ik me over aan de kennis en ervaring van Elizabeth.

Elizabeth werkt al jarenlang bij Hunkemöller Amersfoort en dankzij haar ging er een wereld voor me open. Hallo Bralettes, Plunge, Balcony, Full cup en Demi. Where were you all my life…?! Hunkemöller werkt heel slim met slechts een paar modellen. Deze vaste modellen komen in een heleboel varianten. Je hoeft er dus slechts achter te komen welk model voor jou geschikt is en dan is het kiezen maar. Hoe je daar dan achter komt? Door een fitting sessie te doen, oftewel passen maar!

Nu ben ik ook moeder en werk ik veel, dus het is niet dat de ochtendjes vol quality-me-time voor het oprapen liggen. Toch raad ik je van harte aan om eens de tijd te maken voor een dergelijke sessie. In mijn ochtend bij Elizabeth leerde ik meer over bh’s, pasvorm en modellen dan in de rest van mijn leven. Ik weet in elk geval nu al naar wie ik mijn dochters stuur als ze aan hun eerste a-cupje toe zijn!

Na deze leerzame ochtend ging ik naar huis met een prachtig setje. Een setje dat ik zelf never nooit uit het rek had getrokken, maar waar ik me bij nader inzien een goddess in voel. Daarnaast zit er in mijn portemonnee nu een kaartje waarop precies staat welke maat ik in welk model heb, want daar kan dus verschil in zitten. Kortom dames, het is tijd voor een fitting sessie! Je boobs zullen je dankbaar zijn! En lieve Elizabeth, bedankt en vooral namens de husband 😉

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemoller en pssssssst… Er loopt nu nog een hele fijne kortingsactie waarbij de de derde bh gratis krijgt!!

Written by

Leave a Comment