Hardop lachen

0 0 0 No comments

Geen idee hoe het met jullie zit, maar ik vind hardop lachen een van de lekkerste dingen om te doen. Zo hard en hardop lachen dat je natte ogen krijgt. Dat mensen je gaan aanstaren omdat ze zich afvragen of je wel helemaal in orde bent. Vooral als het iets onverwachts is, kan ik daar ook heel lang van nagenieten.

Waar ik de afgelopen tijd hardop om gelachen heb?  Hier is mijn happy list!

  • De Facebook pagina ‘Marktplaats Gekkies’. Per toeval op terecht gekomen en 20 minuten lang hardop gelachen om de meest vreemde gesprekken en advertenties. Met stip op 1 staat wel de advertentie met 6 ‘Sjoel de boel ballen’ te koop.

 

  • Cabaretier Patrick Laureij en zijn stuk over de peuterspeelzaal. Ik heb het inmiddels een keer of 30 bekeken en ik blijf lachen. “jij blijft hier en ik kom je over twee uurtjes weer ophalen. IK BLIJF HIER? HO EFFE MA VOOR ALLE DUIDELIJKHEID, DIT WAS JOUW IDEE HE?

  • Toen ik op mijn werk een verhuurbedrijf belde en de meneer vertelde dat de hoer twee keer was betaald. Ik moest ZO hard lachen dat de koffie uit mijn neus kwam, de man van het verhuurbedrijf begon te hikken en mijn collega’s moesten janken.

 

  • Om mijn anderhalf jarige zoon die soms wat schor is als hij uit bed komt. Zodra hij wakker wordt begint hij te onverstaanbaar te praten en klinkt hij als een Duitse dictator.

 

  • Het piemellied van mijn dochter. Piemel is haar nieuwe favoriete woord. Nu vind ik het geen bijzonder vreemd woord, maar we hebben wel afgesproken dat ze het alleen thuis mag zeggen. Dus voordat we naar buiten gaan gilt ze een soort piemellied door de gang ‘piemel piemel piemel piemeeeeeeeeel’. Zodra de deur opengaat is ze stil en hoor je haar de rest van de dag niet meer.

 

  • Datzelfde kind die de dag van het Suikerfeest, terwijl we langs de moskee wandelen, tegen iedere man roept ‘meneer wat heeft u een mooie jurk aan!’.

 

Hard lachen, het is heerlijk. We moeten het veel vaker doen! Vertel, waarom moest jij de laatste keer hard lachen?

Written by

Leave a Comment