Herfst in da house met Bonnie Doon

0 0 0 2 comments

Natuurlijk zijn onze benen het allerliefste bloot. Maar hoe lekker het weer deze week ook was, herfst is coming! En dat betekent dat al die wapperjurkjes en rokjes toch echt opgeborgen worden, helaas pindakaas! Al ben ik stiekem wel reuze enthousiast over de herfst en wintermode die al volop in de winkel hangt. Alle dames hier in huis zijn dol op rokjes en jurken en dus ook op panty’s en maillots. En aangezien wij ook niet vies zijn van een printje meer of minder gaan we helemaal los. Nu moeten we het nog wel even hebben over de pasvorm, want daar zit nogal wat verschil in is mijn ervaring.

Afzakkers

Niks irritanter dan maillots die na een keer wassen twee keer zo lang of kort zijn geworden. Of wat dacht je van een keer bukken en een vrolijk tochtgat bij je billen? Don’t like! Grootverbruikers zoals wij kennen gelukkig zo hun adresjes waar ze moeten zijn voor de perfecte maillot en ook dit jaar zijn we blij met de nieuwe collectie van Bonnie Doon.

Want een beetje maillot of panty is niet alleen stevig genoeg maar ook vrolijk genoeg. En zeg nu zelf, elke outfit krijgt toch een instant oppepper van deze leukerds? De tijd dat print op print not done was is (thank god!) allang voorbij en dus mixen en matchen wij ons ook deze winter weer lekker een slag in de rondte!

Kom maar door met die herfst

Mijn 11-jarige is natuurlijk ‘te oud’ voor maillots (haar woorden hè..) maar panty’s daarentegen zijn het helemaal. Zeker als ze bedrukt zijn met een zilveren sterrenprint die prima blijft zitten, ook na een wasje. Nu nog leren om de knieen heel te houden, maar dat is met mij ook goed gekomen 😉

Mijn 6-jarige slaapt het liefst in maillots en de vuurrode polkadots zijn haar op het lijf geschreven. De 9-jarige gaat juist weer goed op streepjes en de kleurtjesin dit exemplaar zijn helemaal haar lievelings. Ik zeg score! Heerlijk hoor die zon, maar wat mij betreft kan de herfst losbarsten!

Written by

 1. Beantwoorden

  Soms… héél soms… vind ik het jammer dat ik een jongensmoeder ben. Die maillots zijn echt heel erg leuk zeg! Nou nog jongensbroeken met dit soort dessins!

   • Martine
   • februari 7, 2017
   Beantwoorden

   Jaaaaa, meer kleur voor jongens!!!

Leave a Comment