Hoe doen mensen dit?!

0 0 0 One comment

Ken je dat gevoel dat het lijkt of de hele wereld bepaalde dingen moeiteloos voor elkaar krijgt terwijl jij maar blijft falen? Nee? Stop met lezen en talk to you later 😉 Zit je nu instemmend te knikken? Lees dan vooral snel door, want gedeelde smart is tenslotte halve smart. Want na al mijn jaren (29, je weet togg…) op deze wereldbol heb ik nog steeds niet onder de knie om…

… Een croissant te eten in de trein. Van kruimels in mijn oor tot aan tussen mijn tenen. En laten we het over mijn directe omgeving (sorry buurman!) maar helemaal niet hebben..

..-tig hipster kettinkjes parmantig gedrapeerd om mijn nek te dragen. Echt het staat tof, maar om nou een verstikkingsdood te riskeren…

Ellendige doosjes

.. het paracetamoldoosje aan de juiste kant open te maken. Altijd eerst die ellendige gebruiksaanwijzing wegpeuteren..

.. zingende kinderen te negeren in de auto. Welkom in de nasale hel en welkom blijvende gehoorschade..

.. te sparen. “Kijk dat saldo.., kijk dat saldo.., oeh shoesss”

.. te laat te komen, maar echt hoe dan?! Minstens twintig minuten voor mijn geplande vertrektijd kan ik alleen maar apathisch naar de klok staren..

.. te starten met hardlopen. Als ik zo’n gazelle voorbij zie razen denk ik altijd ‘dat wil ik ook’. Tot ik na 150 meter steken in mijn zij krijg en oprecht vrees voor een tia..

..mijn weekenden vrij te houden. Oh, de zaligheid van zo’n compleet leeg weekend in je agenda. Maar in de praktijk lukt het zelden.

.. auto te rijden. Team no rijbewijs hier en volgens de husband moet weggebruikend Nederland mij daar zeer dankbaar voor zijn (verder is hij we oké en lovable enzo). Ik vind het ook oprecht onvoorstelbaar dat mensen vrijwillig autorijden en het nog leuk lijken te vinden ook..

Written by

    • Diana
    • april 9, 2018
    Beantwoorden

    Nu bezig met m’n theorie… 3 jaar geleden in 1x gehaald maar doodleuk laten verlopen omdat ik t zo niet leuk vind autorijden… maar nu verhuisd naar een dorp en zie t nut er nu van in en nu al 2x gezakt… einde van de maand voor de 3e keer voor m’n theorie zucht

Leave a Comment