Hoi 2018!

0 0 0 No comments

Allereerst, de beste wensen voor 2018! Hopelijk hebben jullie hele fijne dagen gehad. Januari is nu hierrrrrrrrrrrr en hier in huis houdt dat een traditie in: de grote schoonmaak.

Inmiddels weet ik dat ik zeker niet de enige ben. Kerstboom eruit en hop, het hele interieur moet op de schop. Nu is dat een beetje zonde van het geld, want mijn interieur is meer dan prima. Dus ik moet me op iets anders uitleven en dat is opruimen en schoonmaken. Om de een of andere reden moet.alles.gewoon.schoon!!! Nu ben ik hier zelfs op Nieuwjaarsdag al mee begonnen, want januari is een hartstikke drukke maand qua werk en school.

Niet alleen alle Kerstspullen worden weer op zolder gesmeten, maar ook de kasten moeten leeg, schoongemaakt worden en netjes weer ingeruimd. De eerste vuilniszakken met meuk heb ik alweer de tuin in gesmeten. Marie Kondo blijft altijd een beetje in mijn hoofd hangen en ook al hanteer ik niet haar volledige methode, het geeft nog steeds veel rust om je een beetje te houden aan haar tips.

Nu ben ik niet van plan om sokken te knuffelen of mijn badkamerkast te vertellen hoe blij ik met ‘m ben. Marie kan me nog meer vertellen, maar dat doe ik dus niet. Maar ik wil wel een opgeruimd en schoon huis. Zodat ik zeker weet dat 2018 relaxt begint, want een opgeruimd huis is voor mij een opgeruimd hoofd. En een opgeruimde kast vind ik heerlijk, zodat ik in 1 oogopslag kan zien welke items ik kan gaan scoren in de sale. Want yes, ook die is begonnen. Voor mij geen minimalistische kledingkast of verplicht leven met 4 paar schoenen. Ik bezuinig wel op dat nieuwe interieur ;).

Januari, fijn dat je er bent en dank dat je de schoonmaaktijger in mij weer hebt losgemaakt. We waren er allemaal wel weer aan toe.

 

 

 

Jessica

Written by

Leave a Comment