Ik moet iets bekennen….

0 0 0 9 comments

Misschien is het je opgevallen dat het de laatste weken wat stiller was hier. Martine en ik zijn druk met werk en gezin natuurlijk, maar de stilte van mijn kant had nog een reden. Ook op social media was ik wat rustiger en het is tijd. Ik moet iets bekennen…..

De reden dat ik wat minder aanwezig was online, had te maken met het feit dat mijn leven de afgelopen weken bestond uit twee belangrijke zaken:

 • slapen
 • eten

Niet per se in die volgorde overigens. En ook niet tegelijk, al denk ik dat als dat kon, ik dat wel gedaan had. Want hongerrrrr! Soms schreef ik een blogje tussendoor, maar ik kon me er vaker niet toe zetten. Dansende letters op mijn scherm, volkomen inspiratieloos.. Het had in ieder geval een goede reden!

Taaadaaaaaaa. De reden dus. Je ziet het goed, 3 kleine schoenen op een rij! We zijn ontzettend gelukkig dat ons gezin wordt uitgebreid in het voorjaar van 2019. En ik vind het heel fijn dat ik jullie daar eindelijk over in kan lichten!

Goed, nou ja, dat was het dus :’). Voor nu heb ik er weinig meer over te vertellen. Alles gaat prima en op de vermoeidheid na ben ik die eerste drie maanden prima doorgekomen. Het was geweldig om onze dochter eindelijk in te kunnen lichten. Ze is zo blij, en wij ook <3.

Thanks voor het lezen en tot snel!

xx Jessica

 

 

Written by

 1. Beantwoorden

  Wat leuk…ja nu je het zegt mistte ik je blogs! Geweldige rede…van harte gefeliciteerd en een mooie zwangerschap gewenst…Geniet er met zijn allen van!!

  • Angela Piening
  • oktober 14, 2018
  Beantwoorden

  Wat een verrassing! Ontzettend leuk. Ik had niks in de gaten. Gefeliciteerd!

  • Nathalie
  • oktober 14, 2018
  Beantwoorden

  Wat super leuk! Gefeliciteerd ❤️

  • Diana
  • oktober 14, 2018
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd ❤️

 2. Beantwoorden

  Gefeliciteerd

  • Miranda
  • oktober 14, 2018
  Beantwoorden

  Oohh wat tof! Het is jullie zo gegund. Nog zo’n leukerd erbij. Gefeliciteerd!!

  • Letje
  • oktober 14, 2018
  Beantwoorden

  Aaah wat leuk!!! Gefeliciteerd! X

 3. Beantwoorden

  Yeeeeeeeesssssssssssss gefeliciteerd!!

 4. Beantwoorden

  Ooooooh wat tof! Ik had op de een of andere manier al zo’n vermoeden. 🙂 Gefeliciteerd!!

Leave a Comment