In de spotlight: BunniesJR!

0 0 0 No comments

BunniesJR ken ik vooral van de ‘stapschoentjes’. Mijn dochter had een paar van dit merk toen ze net leerde lopen, omdat Bunnies bekend staan om als perfecte schoenen voor de eerste stapjes. Maar wist je dat BunniesJR verkrijgbaar zijn tot en maat maat 32?

bunnies

Zeker geen kleine stapschoentjes meer, zo’n maat 25 ;). U ziet hier de ‘Parel Pit’ in donkerblauw (79,95). En het is even wennen, want deze schoen heeft geen rits meer aan de zijkant! Geeft niks, ze zijn nog steeds goed aan te krijgen. Zelf aantrekken is voor een peuter van 3,5 zonder rits wel een uitdaging.

Bunnies

Even van dichtbij want CHECK DIE GLITTERSSSSS. Zowel peuter als ik waren instant verliefd op deze sneakers door de glitters. Het maakt het net even anders dan een standaard sneaker. De sneaker is verkrijgbaar vanaf maat 20!

Bunnies

Een goede, degelijke voorkant. Want we weten allemaal hoe snel die schoenen kaal worden bij de punten, maar ook de kleur onder het leer is donkerblauw. Eventuele kale punten vallen op die manier dus veel minder snel op.

Bunnies

Niet geheel onbelangrijk bij kinderen; een goede zool. De zool is zeker niet zo flexibel als de stapschoentjes, maar flexibel genoeg om er heel hard mee te kunnen rennen, bij voorkeur als je moeder vraagt of je even wilt wachten ;). Daarnaast zit er een goed profiel onder dus uitglijden over natte herfstbladeren is tot op heden nog niet voorgekomen.

bunnies

Kortom; ik ben positief verrast! Juist omdat ik BunniesJR eigenlijk alleen ken van de stapschoentjes, is het super om te ontdekken dat het ook voor peuters en kleuters een merk is die je niet moet overslaan als je op zoekt bent naar goede kinderschoenen.

Check zeker even de webshop van BunniesJR (en vergeet zeker niet het outlet gedeelte te checken wooohooo!)

Written by

Leave a Comment