Indian Blue Jeans autumn/winter 2017

0 0 0 One comment

Na die paar zalige dagen begin deze week had ik mijn hoop gevestigd op een zomer 2.0, maar nu ik al twee dagen doorweekt op school aan kom kan ik er toch echt niet omheen. Herfst is coming en dan kun je maar beter een beetje voorbereid zijn. Nu moet ik zeggen dat de hersft niet mijn favoriete seizoen is. De dagen worden korter, de dagen worden natter en mijn toet wordt bleker. Moet ik nog uitleggen waarom ik geen fan ben van de herfst?

Gelukkig is daar altijd een stralend lichtpuntje en dat zijn de nieuwe collecties, want van de hersft en wintermode word ik dan altijd wel weer erg enthousiast. Fijne breisels, zachte materialen en mooie diepe kleuren. I love it en niet alleen voor mezelf. Want ook de kindercollecties voor de herfst en winter duiken overal op.

Indian-2

Vandaag trappen wij af met de nieuwe collectie van één van mijn persoonlijke favorieten, Indian Blue Jeans! Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met dit label en ik ben nog net zo enthousiast als toen. Toffe items voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 2 -16 jaar die niet alleen cool zijn, maar ook vaak verrassen qua kleur, design en model. Ik houd ervan!

Indian-3

Indian

Noor mocht wat items kiezen uit de nieuwe collectie en blijkbaar houdt ze de internationale mode goed in de gaten want ze ging vol voor rood. Je hebt vast al voorbij zien komen dat rood DE kleur is deze winter en man wat vind ik dat leuk. Rood doet het wat mij betreft goed bij zowel brunettes als blondines en dat geldt lang niet voor alle kleuren. Heb je mij wel eens in een pastel gezien? I rest my case!

De jurk heeft een wat langer model waardoor het geheel wat stoerder oogt en volgens Noor zit hij ook nog eens zalig. Lekkere dikke maillot eronder met stoere boots en je kunt de hele winter door met deze eyecatcher.

Indian-8

Indian-5

De winterjas is helemaal gevoerd met een bontje -dus niet alleen de capuchon- en de buitenkant is lekker waterafstotend. Daarnaast hoef ik geen seconde bang te zijn dat ik mijn dame kwijt raak in de sneeuw 😉 Gotta love felle kleuren! Ook de rest van de collectie is zeker het bewonderen waard en ook voor jongens is het smullen geblazen. Je vindt de volledige collectie hier.

Indian-6

Ben jij al aan het shoppen geslagen voor herfst en winter items?

Written by

    • Greta
    • augustus 31, 2017
    Beantwoorden

    goed gekozen Noor!

Leave a Comment