Indian Blue Jeans!

0 0 0 5 comments

Een van de (vele!) voordelen van kinderen vind ik stiekem toch wel dat ze kleren nodig hebben. We wonen tenslotte niet in Bora Bora maar in een land met een grillig weertje. Ik bedoel hallooooo, wat is dat met die vorst ineens…?! Gelukkig gaan we weer richting de lente, sprak zij optimistisch, en dat betekent een frisse wind door de kledingkasten!

En wat leuker dan nieuwe, toffe labels ontdekken? Zo werden wij voorgesteld aan Indian Blue Jeans en hoe kan het dat ik dit fijne label niet kende? Indian Blue Jeans is ,zoals ze zelf zeggen, een jeans georienteerd label voor ‘cool dudes and young hipster girls’ in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. En laat ik er daar nou net eentje van thuis hebben zitten.

Mijn hipster in de dop van negen mocht dus een fijn pakkie uitkiezen. Sowieso is de skinny jeans ineens een van haar favoriete looks (dag daaaag roze tutu) dus aan de slag. Bij Indian Blue Jeans vind je geen poezelig roze en ruches en strikjes. Wat je er wel vindt? Jeans met stoere prints, t-shirts van fijne materialen en bijzondere details. Kortom eindelooooooos combineren, we like!

Noor ging uiteindelijk voor een bomberjasje, gecombineerd met een fluweelzacht shirtje met oogjes print en een skinny met licht grijze wassing. Het jasje is wat mij betreft de perfecte zomerjas, warm genoeg maar perfect voor de eerste lentedagen.

IBJ2

IBJ8

IBJ3

IBJ4

Ik noemde het net al even, ik vind de details te gek! De badges die op de jas zijn gestikt (nu wil ik ook een jas met een kusmondje..), de oogjes print en het subtiele bandje dat tevoorschijn piept als je de broek met omgeslagen pijpen draagt.

IBJ7

IBJ5

IBJ6

Wat ons betreft is Indian Blue Jeans er echt eentje om in de gaten te houden want we zagen nog veel meer moois. Ook een grote aanrader voor de jongensmoeders onder ons! De collectie en verkooppunten vind je hier.

Written by

 1. Beantwoorden

  Leuke outfit! Lekker stoer

   • Martine
   • januari 30, 2017
   Beantwoorden

   Ja, het wordt een heel ander chickie ineens 🙂

  • Greta
  • januari 28, 2017
  Beantwoorden

  Stoere Noor hoor!

Leave a Comment