Is jouw ‘baby’ al klaar voor kerst?

0 0 0 No comments

Kerstkleren, ik kan me nog van vroeger herinneren dat dat toch echt een heus spektakel was. Met mijn broertje en zusje in een pashokje gepropt en maar passen en passen. Om vervolgens gefacelift door de strakke staartjes opgepropt op de achterbank te eindigen richting opa en oma. En dat hele kerstkleren concept houd ik graag in ere ;). Zo is er natuurlijk het kerstfeest op school waar mijn jongste echt niet zonder passende outfit heengaat als het aan haar ligt. Mijn ‘baby’ mag dan zes jaar zijn, maar shoppen voor haar is nog net zo’n feestje als vroegah! Juist met bijzondere gelegenheden.

Toen we werden benaderd door schattigebabykleertjes.nl was mijn eerste reactie ‘huh?!’. Mijn zes-jarige mag dan voor eeuwig mijn baby zijn, maar maatje 68, daar krijg ik haar echt niet meer ingepropt. Misschien haar linkervoet, met een beetje duwen en trekken… Maar laat je niet misleiden door de naam, want deze toffe webshop richt zich op jongens en meisjes met mini babymaatje tot en met maat 134. Als je dochter maat 134 draagt dan weet je één ding zeker. Overleggen is het codewoord, dus hoe leuk ik al die glitter tutu’s ook vind. Mijn dame gaat het allerliefste voor een jurk die lekker zit. Oké schatje, doen we!

Gelukkig is het aanbod aan jurken in deze maat lekker groot. B’Nosy, O’chill, Bampidano, Moodstreet…Alle favoriete merkjes komen voorbij en de keuze is snel gemaakt. Met dit gezellige stapeltje is er in elk geval één kind helemaal klaar voor de feestdagen! Welke jurk wanneer gedragen gaat worden houdt ze nog even voor zichzelf en mijn dochter kennende kan dat alle kanten op gaan. Drie outfit wissels per avond sluit ik niet uit. Ik vind het helemaal prima want eerlijk? Ik zou ook niet kunnen kiezen!

En psssst, de sale is begonnen bij schattigebabykleertjes.nl dus als jij nog op zoek bent naar een leuke outfit voor je zoon(s) en/of dochter(s) dan zou ik snel een kijkje nemen!

Written by

Leave a Comment