Jessica’s ontdekkingen van 2017!

0 0 0 No comments

In 2017 deed ik een aantal ontdekkingen. Belangrijk, minder belangrijk, grote, kleine, heeeele handige ontdekkingen. Ik zet ze allemaal voor je op een rijtje en ben wel benieuwd, wat heb jij ontdekt in 2017?

Dankzij een volger op Instagram: je kan van die zakken om plastic afval mee in te zamelen, gewoon online bestellen! HOE HANDIG? Ik haalde ze altijd hier bij de Appie, maar natuurlijk vergat ik ze veel vaker. Naast plastic zamel je hiermee ook metalen en drinkpakken en dat scheelt een berg afval in je ‘gewone’ vuilnisbak. Die zakken kan je dus gewoon gratis aanvragen  via www.zakkenservice.nl en dan krijg je ze in de brievenbus. YOU ARE WELCOME!

Volumepoeder. Maar echt, dit goedje heeft mijn leven zo enorm veel leuker en makkelijker gemaakt! Mijn haar zit tegenwoordig altijd goed. Ik snap gewoon niet dat ik hiervan het bestaan niet eerder wist. En na 6 maanden gebruik ontdekte ik vervolgens pas dat je haar best goed zit als je volumepoeder uit borstelt…. facepalm.

Nog een belangrijke ontdekking met betrekking tot volumepoeder; teveel volumepoeder is niet goed. Want ja het is topspul. Maar teveel? Je hebt een enorm volume, dat wel. Je kan alleen geen vinger meer door je haar trekken en je moet je haren een keer of drie wassen voordat het weer een beetje schoon voelt.

Natuurlijk de Passion Planner. I LOVE MY PASSION PLANNER! Ik moest dit even schreeuwen want ik ben er zo ontzettend blij mee Voor heftige planners zoals myself, dit is echt een aanrader. Ik vind het heerlijk om alle taken over een week te verdelen en vervolgens gedurende de week al die taken weer groen te maken. Iedereen heeft een eigen manier om ermee te werken en ik gebruik ‘the PP’ vooral om alle taken in bij te houden.

Laten we heel even stilstaan bij de Portretstand van de I Phone. Ja ja, de nog nieuwere iPhone (ik ben de tel inmiddels kwijt) heeft een nog veel uitgebreidere portretstand. Maar mijn 7 Plus heeft de gewone portretstand en dat is al magisch. Ik voel me bijna een professioneel fotograaf joh!

Instagram Stories is ook het noemen waard. Snapchat heeft mij nooit enorm kunnen bekoren. Geen idee waarom, maar al die apps maken mij onrustig. Ik vind Instagram Stories dus wel heel erg leuk. Om zelf foto’s mee te plaatsen, maar ook om andere mensen mee te volgen. Daarnaast vind ik het leuk om er een soort ‘dagboek’ mee te maken. Want welke Stories volger van mij kan zich de Buurman & Buurman soap nog herinneren? Precies!

Einde van de maand ga ik voor de tweede keer om mijn kaak lam te laten leggen met Botox. Geintje natuurlijk, je merkt er weinig van. Toch is 2017 zoveel aangenamer geworden door deze ontdekking. Ik laat de Botox namelijk spuiten tegen hevig tandenknarsen en het werkt top!

En als laatste, een hele leuke; De Sims. Als puber was ik verslaafd aan dit spel en het is wellicht maar goed ook dat ik het daarna jaren niet speelde. Het kost namelijk nogal wat tijd, zo’n verslaving. Maar sinds een tijdje ben ik weer helemaal hooked. In plaats van voor de tv te hangen tijdens vrije uurtjes, hang ik op de bank met mijn laptop en ben ik ontzettend druk met mijn virtuele familie. Want wat dus top is, de Sims speel je anno 2017 en 2-18 dus ook op je Mac. Ik had geen idee… Nog veel belangrijker is dat de cheats nog steeds werken! Motherload de gekste!

Vertel! Welke ontdekking deed jij in 2017? Ik ben razend benieuwd!

Jessica

Written by

Leave a Comment