Ken jij de winterboots van Bergstein al?

0 0 0 3 comments

Samen met de feestdagen is daar natuurlijk ook altijd de winter. En ik weet dat we de laatste jaren niet mogen klagen over Siberische temperaturen, maar toch vergt de winter altijd wat voorbereiding. Heeft iedereen een lekkere warme jas en blijven de voetjes lekker warm als ze buiten spelen? Bergstein kennen we natuurlijk allemaal van de vrolijke gekleurde regenlaarsjes waar het ontzettend goed mee plassen stampen is. Maar wist jij dat ze ook winterboots hadden?

bs1

De winterboots van Bergstein zien er praktisch hetzelfde uit als de welbekende regenlaarsjes, alleen heeft deze uitvoering een warme voering van synthetische stof. Door het aantrekkoordje sluit de laars ook mooi aan om de kuitjes.

bs2

Gelukkig, het koordje kan Lou zelf open en dicht doen, score! En aangezien Bergstein de koning van de vrolijke kleurtjes is zal het je niet verbazen dat de winterboots in zes verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (roze, geel, rood, lichtblauw, donkerblauw en zwart) Ja, wij vonden het ook ontzettend moeilijk om te kiezen šŸ˜‰

bs3

 

bs4

Lou is superblij met haar nieuwe laarsjes en een check na een lange en vooral hele koude fietstocht leerde me dat haar voetjes lekker warm blijven. Mijn dame herken je inmiddels aan haar roze voeten!

bergstein-winter2

En natuurlijk mocht ook Juul een nieuw paartje uitzoeken. Zij ging voor rode winterboots en zeg nou zelf, het is toch net of roodkapje hier aan komt huppelen door de bladeren…;)

bergstein-winter1

De pasvorm van de laarsjes is vergelijkbaar met die van de rainboots, dus dat betekent iets smaller dan ‘normale’ regenlaarzen. Ideaal vinden wij, omdat onze meiden allemaal wat smalle voetjes hebben en niets vervelender dan om de haverklap een laars verliezen. Vooral als je moeder daar onderweg pas een half uur later achterkomt!

bergstein-winter

bergstein-winter-3

Wat ons betreft zijn de winterboots van Bergstein  helemaal goed gek(l)eurd en een fijne aanvulling op de rainboots! Je vindt ze zowel in de winkel als online voor 39,95

Written by

  1. Ik vind ze superleuk! En wie wil er nou geen rode of roze regenlaarzen???

  2. Wat een super leuke laarsjes zeg, lekker vrolijk!

  3. Zien er erg leuk uit! Ideaal voor leuke winterwandeling

Comments are closed.