Kinderkleding, en we leefden nog lang en gelukkig!

0 0 0 No comments

Ik woon in Nederland en aangezien jij dit leest zal voor jou wellicht hetzelfde gelden. Of je hebt een rare fetisj voor belachelijk, moeilijke talen die we zelf ook zelden foutloos kunnen schrijven. Dat kan natuurlijk ook. Nederland dus, en ik vind het hier tof. Zo tof zelfs dat emigreren niet in mijn hoofd opkomt. Wat mij betreft zijn exotische verre oorden natuurlijk zalig, maar thuiskomen nog zaliger. Al zou ik geen echte Hollander zijn als ik niets te klagen had en dat vorige week het dak van mijn dochters school waaide is natuurlijk wat jammer. Maar ja, daar doe je niets aan en eindeloos zeuren is ook zo ongezellig. Je kinderen ernaar kleden is een beter optie en aangezien kinderkleding en ik zijn als Bassie en Adriaan, denk je kat in het bakkie…

Kinderkleding en ik go way back (zo’n elf jaar!) en ik vind het shoppen van kinderkleding voor mijn meiden nog net zo leuk als toen. Behalve dan als het aankomt op een winterjas. En die zijn toch reuze onmisbaar rond deze tijd van het jaar. Maar vind er maar eens eentje, of in mijn geval drie. Nu heb ik wat betreft mijn oudste dochters steeds minder te vertellen, betalen mag overigens nog wel. Maar mijn ‘baby’ van vijf valt nog wel te bewerken dus de jacht op een fijne winterjas voor haar was dan ook aan.

Nu weet iedereen dat op zoek gaan naar een specifiek kledingstuk dezelfde slagingskans heeft als het winnen van de staatsloterij. Dat ze graag een roze, lange jas wilde met bloemen en vogeltjes hielp ook niet bepaald. Laten we zeggen dat ik de afgelopen maanden meer winterjassen in maat 122 de revue heb zien passeren dan me lief is. Maar gelukkig kreeg dit verhaal een happy end door mijn vrienden van KIXX online, want wat vonden we bij deze grote webshop voor kinderkleding? Je raadt het al, DE jas! Ik heb geloof ik nog nooit zo snel besteld en afgerekend 😉

Inmiddels zijn mijn jongste en haar jas dikke vriendinnen en pik ik haar er zo uit als er vijfentwintig kindertjes uit haar kleuterklasje komen rennen. En ze leefden nog lang en gelukkig, al hoop ik stiekem dat het snel tijd wordt voor een zomerjas!

Dit artikel is een samenwerking met KIXX Online

Written by

Leave a Comment