Klaar voor vakantie met Stoerekindjes!

0 0 0 No comments

Het aftellen naar de zomervakantie begint hier in huis serieuze vormen aan te nemen. De afstreepkalenders hangen (in drievoud uiteraard) en ik begin voorzichtig met het maken van de eerste lijstjes. Bovenaan staat uiteraard zwemkleding, want geloof het of niet, dat was dus precies wat ik vergat drie zomers geleden. Aangezien ik geen warme herinnering heb aan de verhitte zoektocht naar drie passende bikini’s in een Frans gehucht ben ik dit jaar beter voorbereid. Met dank aan Stoerekindjes…!

UV zwemkleding

Het belang van goed smeren hoef ik jou natuurlijk niet uit te leggen en hoewel het niet mijn hobby is om drie ongeduldige kinderen te voorzien van een laagje zonnebrand ben ik een trouwe smeerder. Een goede aanvulling op regelmatig insmeren is UV beschermende kleding. Je kent vast de bekende UV pakjes maar daarnaast is er nog veel meer. Bij Stoerekindjes vind je leuke UV zwemkleding voor kinderen.

De UV kleding heeft standaard een factor 50+ bescherming, better safe than sorry. Allemaal leuk en aardig maar hoe ziet dat er dan uit? Want bij mijn drie ijdeltuiten hoef ik echt niet aan te komen met de eerder genoemde pakjes. Gelukkig is het aanbod bikini’s en badpakken enorm, echt geen idee dat het aanbod in UV zwemkleding zo groot was. De meisjes mochten van Stoerekindjes alledrie iets uitkiezen en dat was snel gepiept. Zoveel verschillende stijlen en modellen dus voor elk wat wils.

Bikini & badpak

Saar ging voor een bikini met een gezellig streepie met neon accenten. Ik houd van die felle details en je vindt je kind ook nog eens lekker makkelijk terug op een vol strand. De pasvorm is top en inmiddels durf ik wel te zeggen dat het echt goede kwaliteit is. De kleuren blijven namelijk mooi helder en de stof is net iets steviger dan de badkleding die je bij de bekende ketens vindt.

Noor verbaasde me door voor een badpak te gaan, maar sinds het badpak in huis is snap ik waarom. Deze zomer is ze helemaal van de korte shortjes en ze draagt het badpak dus ook als een soort topje. Niet slecht mijn kleine fashionista in de dop, helemaal niet slecht….

Tot slot mijn not so mini. Toen de bikini met dolfijntjes voorbij kwam wist ik direct dat Lou voor deze zou gaan. Een verademing, want Lou zit nog midden in de poezelige roze fase en een beetje donkerblauw voor de afwisseling vind ik wel leuk. Lou is vrij smal en ook hiervoor geldt dat de pasvorm top is. De bikini sluit mooi aan en dat is voor Lou een voorwaarde. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit ongeleide projectiel ineens een topje kwijt is na een bommetje… 😉

 

Ben jij nog op zoek naar kwalitatieve zwemkleding die beschermt tegen UV straling? Neem zeker eens een kijkje bij Stoerekindjes. Speciaal voor onze lezers krijg je met de code: Fantastic10 10% korting op je volledige bestelling.

Written by

Leave a Comment