De kledingstijl van mama

0 0 0 No comments

Jarenlang was ik van mening dat ik geen ‘echte’ eigen kledingstijl had. Ik vond van alles leuk en vooral ook veel niet. En toch bleken er veel overeenkomsten in mijn kast de hangen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn stijl gevonden heb. Stoer, ietwat rock-achtig met een vrouwelijke twist. En het grappige is, de kledingstijl van mama wordt doorgetrokken naar de kast van haar dochter…

Goed, de kast van mijn dochter toont wellicht iets meer kleur (ik ga toch snel voor zwart en grijs terwijl zij het liefst alleen roze draagt) maar de overeenkomsten zijn enorm. Stoere, comfortabele jeans, shirts met een twist, te gekke jasjes en sweaters. Het grootste verschil tussen ons? Mijn dochter draagt graag jurken en rokken en daar maak je mij niet zo heel blij mee. Maar we vinden altijd een goede middenweg want reken maar dat er ook stoere jurken te vinden zijn. En komend seizoen kan ik mijn hart weer ophalen met al die heerlijke collecties!

Ik zet de items van onze kinderkleding wishlist voor je op een rij!

Alle items koos ik in de webwinkel van Jayno.nl.

match

Een dag geen streepjes is een dag niet geleefd. Vooral donkerblauw/wit, mijn favoriete combinatie. Mijn dochter heeft ineens 2 kledingmaten groter dus een nieuw streepjesshirt moet er komen. Sowieso deze, misschien ook nog de rode variant! (Knot So Bad 13,45)

Sweaters mogen niet ontbreken! Maar dan wel een beetje in de voorjaarskleuren. Deze vind ik heel erg leuk! (Lemon Beret 17,90)

Ook op de lijst, deze jumpsuit van Blue Seven in army green! (19,99)

Van die kleding waarbij je denkt, waaaarom maken ze dit niet in mijn maat?! Te gek dit, een lange jurk met een losse top. (NoNo 49,95)

Precies wat ik bedoel als ik het heb over ‘standaard’ kleding met een leuke twist!! (Cars 14,99)

 

Dit set, zo in het geheel in de kast please. De blouse, het rokje, de sokken. IK.WIL.HET. Voor mijn dochter hoor ;). De blouse is van Quapi en kost 39,95

Is het herkenbaar voor de mede-moeders hier? Dat je je eigen kledingstijl (bewust of onbewust) doortrekt naar de kledingkast van je kinderen?

Dit artikel is een samenwerking van Jayno.nl

Written by

Leave a Comment