Koel4Kids hersft/winter ’17

0 0 0 No comments

Je hebt vrouwen die het kopen van schoenen beschouwen als hun hobby. Je neemt je plechtig voor dat 91473738 paar echt genoeg is. Om vervolgens in de stad net tegen dat ene perfecte paar aan te lopen. En daar op weg te lopen natuurlijk. Kwestie van ogen dicht als je je pinpas door de gleuf haalt want wat je niet ziet dat is er niet ūüėČ En je hebt meisjes als Saar. En die hebben een bloedje hekel aan alles wat met winkelen te maken heeft. Met als uber gruwel het kopen van nieuwe schoenen. Geen idee waar dit genetisch materiaal vandaan komt overigens..

Saar opereert altijd op dezelfde manier. Er wordt met frisse tegenzin (understatement!)¬†een nieuw paar schoenen¬†uitgezocht. Deze negeert ze zolang als mogelijk. Meestal is de ommekeer het moment dat ik haar letterlijk dwing het nieuwe paar te dragen. Woedend stampt ze het huis uit mopperend over die vreselijke moeder. Dit ritueel herhaalt zich zo’n drie dagen en dan is het over. De nieuwe schoenen zijn ineens de lievelings en worden dagelijks gedragen. Net zolang tot ‘die vreselijke moeder’ het in haar hoofd haalt om weer nieuwe te kopen. Meet my girl!

6-14

Toch staat ditzelfde meisje blij op de foto en ik verzeker je, deze schoenen zijn hartstikke nieuwe. Ik kreeg namelijk hulp van Koel4Kids! Mijn meisje is dol op kleurtjes en dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Als je alle verschillende modellen bekijkt lijkt het haast een snoepjeswinkel. Wat een vrolijkheid! Als ik Saar vertel dat ze zelf een paar mag uitkiezen is ze zelfs bereid om haar bezigheden even te staken. En eigenlijk wist ik van tevoren al dat ze voor dit paar zou gaan. Roze en vrolijk gekleurde borduursels. Dit model had Saar kunnen heten in plaats van Fleur.

6-15

6-11

Naast pretty zijn de schoenen ook van heel erg stevig leer waardoor ze mooi in model blijven. Toch zitten ze meteen lekker en dat is een goede binnenkomer bij mijn koppige dame. De schoenen zijn dan ook handgemaakt, ook de voering is van leer en de zolen zijn uiteraard van slijtvast rubber. Alle schoenen van Koel4Kids worden gemaakt in een grote schoenenfabriek in Portugal door een creatief team met jarenlange ervaring. En dat zie je!

6-16

6-12

6-17

Naast de vrolijke meisjesschoenen heeft Koel4Kids ook enorm veel stoere modellen voor jongens. Ik zeg neem gauw eens een kijkje!

Written by

Leave a Comment