Koel4Kids zomer 2018

0 0 0 One comment

Ken je dat verhaal van die moeder die na twee zonnige dagen alle niet zomerse dingen op zolder kwakte? Die moeder dat ben ik maar afgelopen week moest ik toegeven dat er misschien toch geen sprake was van een wekenlange hittegolf. Doei slippers….. Even slikken natuurlijk, maar zo is het nu eenmaal in Nederland. So you better be prepared! Naast zomerse slippers en sandalen hebben de meiden dus ook gewoon een stevig paar schoenen nodig en ook een beetje warm graag. Gelukkig is daar ook dit jaar weer Koel4Kids!

Koel4kids

Dit Nederlandse kinderschoenenmerk ken je vast van de vrolijk gekleurde paartjes die ze elk jaar weer in hun collectie hebben. De Koel4Kids missie? Verfrissende kinderschoenen van hoogwaardige kwaliteit die toch betaalbaar zijn. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind de nieuwe collectie om te smullen. Al is het alleen al om de heerlijke snoepkleurtjes. Lou (5) mocht van Koel4Kids een paar uitkiezen en dat kwam goed uit want haar voeten zijn de afgelopen maanden nogal gegroeid. Zo gek dat mijn kinderen soms tijden dezelfde schoenmaat dragen en dan ineens in een half jaar tijd twee maten groter hebben. Hoe dan?!

Laarzen in de zomer?

Mijn vijfjarige was direct duidelijk in haar keuze. De gele laarsjes met panda’s moesten het worden. Want je lievelingskleur en je lievelingsdier verenigd in een schoen? Ik snap de girlcrush.. Toch twijfelde ik, want laarsjes voor de zomer? Aan de andere kant, we weten hoe het kan lopen in Nederland en het zal niet de eerste zomer zijn dat de sandalen verre van afgedragen worden. En inmiddels ben ik maar wat blij met haar keuze.

De laarsjes zijn namelijk verrassend licht. Klein onderzoekje op de keukenwaagschaal leert dat de twee laarzen samen slechts 400 gram wegen! Dit komt door de lichtgewicht EVA zool (die overigens ook nog eens lichtroze is!) en dat draagt natuurlijk enorm lekker in de zomer. Inmiddels ben ik dan ook overtuigd, laarzen in de lente/zomer zijn een prima idee en staan ontzettend tof onder een rokje met blote beentjes. Ik zeg het niet graag, maar had mijn diva in de dop toch gelijk;)

De volledige collectie (ook voor jongens!) van Koel4Kids vind je hier!

Written by

    • Greta
    • mei 2, 2018
    Beantwoorden

    Leuk! En wat een mooi fotomodel!

Leave a Comment