L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps

0 0 0 One comment

Er komt een moment in je leven als moeder, dat je het even niet meer snapt. Je hoort en ziet dingen waarbij je je serieus moet afvragen wanneer je oud bent geworden. Je kinderen ontdekken namelijk dingen, waarvan jij het bestaan niet wist. Dingen die je moet opzoeken op internet of moet navragen bij andere moeders. In mijn geval was dat toen mijn dochter vertelde over L.O.L. Surprise.

Heb je ook even geen idee? Geeft niks, ik laat het je gewoon zien! L.O.L. Surprise zijn namelijk (surprise!) verrassingsverpakkingen. Eerst alleen ballen, maar inmiddels is het assortiment sterk uitgebreid. Shiny roze verpakkingen waar verrassingen in zitten. De twee elementen die nodig zijn om mijn dochter te laten springen van plezier.

Eigenlijk is het heel simpel. Je neemt een bal (of ander voorwerp), doet hier een cool poppetje en accessoires in, en verpakt het vervolgens straks dicht. Geef het nu aan een kleuter en je hebt er geen kind meer aan. Want reken maar dat ze heel goed weten wat ‘unboxen‘ precies is. En de lucky kleuter hier kreeg een L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps. Nog steeds geen idee? Ze laat het jullie zelf even zien!

Dit is ‘m dan. De L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps. Ja ik moet het ook steeds even checken, zo lang is die naam. Je ziet hier hoe groot ‘ie ongeveer is. Een enorme capsule dus.

Nu moet je ‘m gaan uitpakken. Dit noemen we dus hip ‘unboxen’. Je begint met allerlei reepjes plastic af te scheuren en ontelbare lagen los te halen.

Daar is ‘ie! Een space achtige capsule met stickertjes en uitleg. De capsule heeft verschillende draaiknopjes en vakjes.

Papa komt er nu even bij want we hebben geen idee. Hoe moet dit open? Na een tijdje moet ook hij toegeven dat we de gebruiksaanwijzing moeten lezen.

AHA! Er is een briefje met codes en een klein vergrootglas. Wat blijkt? Met dat vergrootglas kan je de codes zien! Die codes staan vervolgens op de zwarte draaiende knopjes van de capsule. Zet je alle knopjes goed, dan kan je nu alle vakjes openmaken!

Daar is ze dan! Ze komt met armbanden, oorbellen, schoenen, een bril, outfits, een beker en andere ‘surprises’

De poppen worden door mijn dochter gebruikt in haar poppenhuis. En eerlijk is eerlijk, ze zijn heel schattig. Zeker niet geschikt voor hele kleine kinderen in verband met de kleine onderdelen! Dat moet je dus echt even goed in de gaten houden. De capsule kan je gebruiken als tasje en je kan je poppetjes er in bewaren. En wat ook leuk is, deze poppetjes zijn geschikt om mee te nemen in bad.

Naast de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps zijn er ook ballen in alle formaten te koop. Ieder product bevat een aantal verrassingen. L.O.L Surprise is trouwens genomineerd voor het speelgoed van het jaar 2018! En ik snap het wel.. Kinderen van deze leeftijd vinden het gewoonweg fantastisch om dingen uit te pakken.

Er is een maar…

Deze capsule kost 14,95 en ik weet uit ervaring dat dat een hele fijne prijs is voor L.O.L. Surprise. Er zijn namelijk ook grote ballen en daar leg je 39,95 voor neer. Vind ik persoonlijk echt heel veel geld voor dergelijke speelgoed. Probeer in de speelgoedwinkel maar eens uit te leggen dat ze daar nog lang niet genoeg geld voor gespaard heeft… Want dat is hier de regel. Voor L.O.L. Surprise wordt gespaard. Je koopt een poppetje (die dus geinig verpakt zit) vanaf 9,95 en dat is voor onze kleuter best een tijdje sparen. Het voordeel daaraan is dan wel weer dat ze begint te begrijpen dat je moet sparen voor dingen. Haar plan is overigens om ze allemaal te gaan verzamelen…. Dus we hebben nog wel een paar jaar nodig. Er zijn ook producten waar bijvoorbeeld twee poppen inzitten.

L.O.L. Suprise koop je bij speelgoedzaken en online! Het aanbod is enorme en je ziet aan de buitenkant niet welk poppetje je koopt. Het is natuurlijk een ‘surprise’ :). Je kan hier meer lezen over L.O.L. Surprise.

Written by

    • Diana
    • oktober 23, 2018
    Beantwoorden

    Vanwege de prijs ben ik dus afgehaakt… is toch niet te doen! Gun onze dochter de wereld echt maar deze rage….

Leave a Comment