Lekker strak..

0 0 0 One comment

Dus mijn broek zat wat strak na de zomer. Geen probleem, no biggie (of eigenlijk….), kan de beste overkomen en is ook niet gek na al die kaas en wijn. Alleen is het inmiddels half oktober en zit mijn broek nog steeds niet losser. Mijn rokjes ook niet en mijn jurkjes zijn ook gekrompen. Kortom, werk aan de winkel. Ik moest aan de bak..

Bleghh

Nu kun je twee dingen doen als je je taille wilt verminderen. Iedereen weet dat de codewoorden ‘meer bewegen’ en ‘minder eten’ zijn. Maar je moet de zaken natuurlijk niet overdrijven¬† en dus besloot ik om me op ‘minder eten’ te storten (hehe…) Het feit dat ik een pokkehekel aan sporten heb zal ongetwijfeld hebben meegespeeld in deze keuze. En zo kon het gebeuren dat ik ‘gezonde’ keuzes ging maken. Nu wil het zo zijn dat ik een enorme zoetekauw ben, zeker in de ochtend. Er zijn mensen die ontbijten met een kommetje yoghurt of een cracker met smeerkaas but it ain’t me. Ik houd ZO van een lekker zoet ontbijtje. Croissantje met jam, cracker met een dikke laag Nutella of gewoon een muffin. Mijn hartje gaat er sneller van kloppen maar goed voor de broekriem is het niet, dat snap ik ook wel. Tijd voor een vervanger.

Bij het vak met alle gluten- koolhydraten- suiker en smaakvrije repen op basis van een trits ingredienten waar ik nog nooit van gehoord had tuurde ik me zowat een ooginfectie. Maar de aanhouder wint en uiteindelijk vond ik een exemplaar dat er best lekker uitzag. Beetje caramel, beetje chocola maar dan gezond en verrek, dat ding was hartstikke lekker. Mijn nieuwe favoriete ontbijt en ik werden de beste vrienden en op zekere dagen van de maand nam ik er zelfs twee, want joe.. hartstikke gezond!

Kitkat

Tot de husband roet in het eten gooide, eens op de wikkel keek en me vertelde dat mijn ‘gezonde’ reep net zoveel calorieen bevatte als 1,5 KitKat. Je snapt dat er niets anders opzat dan eens flink te vloeken en mijn ‘nep’ gezonde vriend vaarwel te zeggen. Sindsdien ontbijt ik elke dag met een KitKat en gezonde keuzes werden nog nooit zo makkelijk gemaakt…

Written by

    • Diana
    • oktober 18, 2018
    Beantwoorden

Leave a Comment