Lekker weg met Kerst!

0 0 0 No comments

Heeft iedereen Sinterklaas weer overleefd? Mooi, dan kunnen we ons nu gaan voorbereiden op Kerst :). Dit jaar voor ons geen Kerststress, geen gesleep van kinderen naar al die kerstbrunches en visites. Wij gaan lekker weg met Kerst! En check even wat de kleuter meeneemt….

Van Bulbby mocht ze namelijk een reistas uitzoeken voor onze vakantie naar Duitsland. Een echte trolley, net als papa en mama. Behalve dat die van haar een stuk opvallender is. Over de kleur hoefde ze namelijk geen seconde na te denken.

We schreven al eerder over Bulbby. Een te gekke winkel waar je zo’n beetje alles kan laten personaliseren. Schooltassen, kleding, bekers, you name it en Bulbby heeft het. Net als trolley’s dus! Je kiest je gewenste product en onderstaand scherm verschijnt. Kies nu de kleur, vul in welke naam en tekst je op de trolley wilt en kies een print. Dit laatste is nogal een opgave, want het zijn er heel veel. Uiteindelijk kiest ze tocht voor de ijsjes. Als laatste kies je nog de opdrukkleur en klaar is jouw persoonlijke trolley!

En zie dan hier het resultaat! Te gek toch? Ze is er zo ontzettend blij mee, dat de trolley direct mee moest naar school. Ook de juf vond ‘m prachtig ;). De trolley heeft aan de voorkant en aan de zijkant een rits. Zo is ‘ie dus makkelijk in te pakken. De beugel schuif je gemakkelijk in. En niet onbelangrijk; de wielen zijn vrij stevig! Ook is de trolley gemaakt van waterafstotend materiaal.

Vind je deze trolley toch te klein? Bulbby heeft ook nog een grote en een XL trolley in het assortiment. Wij kozen echter bewust voor dit formaat zodat onze dochter ‘m ook echt zelf kan gebruiken. De buitenmaten van deze trolley zijn 41,5 × 32,5 × 15 cm. Een ideale trolley voor kinderen dus, maar ook te gebruiken als handbagage.

De trolley in dit formaat kost 44,95 inclusief jouw persoonlijke tekst. Ontwerpen en bestellen doe je gemakkelijk hier. Check ook zeker alle andere toffe dingen die je kan personaliseren! Verzending gaat redelijk snel, wij hadden de trolley na 3 werkdagen al in huis. Ruim op tijd voor onze vakantie <3.

Written by

Leave a Comment