Leuke tip: Mayka Block Tape!

0 0 0 No comments

Sinds mijn kleuter zich in de wondere wereld van You Tube begeeft, is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. Laten we het even niet hebben over al die liedjes (eating sugar? no papa!),  dat is voer voor een andere blog. Maar regelmatig wijst zij mij op iets, waar ik nog nooit van gehoord heb. Een van die dingen is Mayka Block Tape en dat is hartstikke leuk!

Voor wie nu echt geen idee heeft waar dit artikel over gaat, Mayka Block Tape is dus tape. En deze tape kan je werkelijk overal op plakken. Je koopt het op een rolletje en kan het in stukjes knippen. ‘Goh. Leuk’, hoor ik je denken? ZEKER! Want met Mayka Block Tape verander je alles in een LEGO bouwplaat! Ik heb inmiddels heel veel You Tube filmpjes gekeken en het lijkt mij zo ontzettend leuk! Juist om de bestaande LEGO collectie weer wat uitdagender te maken.

bron

bron Mayka Block Tape groen 2-nops

De tape is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en in verschillende afmetingen. Hierboven zie je bijvoorbeeld de groene 2-bloks tape. Past precies een LEGO poppetje op dus.

Maar de tape is ook verkrijgbaar in 4-nops, zoals hieronder. (Die je, als je dat zou willen, vervolgens weer kan knippen in een 2-nops maat hahaha)

mayka 4 nops

bron Mayka Block Tape lichtblauw 4-nops

Mayka Block Tape is flexibel, dus je kan er alle kanten mee op. LEGO op z’n kop aan het plafond? Kan gewoon! Een creatie op je keukenmuur, een saaie deur, een nietszeggende bijzettafel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat vooral ideaal is; de tape is herbruikbaar. Je trekt het los, het laat geen lijmresten achter en je plakt het gewoon weer ergens anders. Om zeker te weten dat er geen verf loskomt van je muren, moet je het wel eerst even testen natuurlijk. Mayka werkt het allerbeste op gladde oppervlaktes zoals plastic, glas, kunststof en hout met fineer.

Op You Tube zijn ontzettend veel filmpjes te vinden met uitleg, ideeën, prachtige creaties en de bekende ‘unboxing’ filmpjes waar mijn kleuter zo graag naar kijkt… Je vindt de filmpjes hier allemaal op een rij. Sommige creaties zijn echt waanzinnig!

Wat ik echt leuk vind aan Mayka is dat het in zoveel kleuren verkrijgbaar is. Dat saaie groen en grijs van die LEGO bouwplaten kennen we onderhand wel toch? Felle kleuren willen we zien, zoveel gezelliger op een kinderkamer! De 2-nops rollen zijn verkrijgbaar op een rol van 1 meter (small) en op een rol rol van 2 meter (medium). De 4-nops rollen zijn verkrijgbaar op een rol van 2 meter (large). De beschikbare kleuren (voor alle afmetingen) zijn blauw, rood, groen, grijs, lichtblauw, lichtgroen, geel, zwart en roze.

De prijzen in Nederland zijn ongeveer als volgt:

rol 2-nops 1 meter (small): 9,99 euro

rol 2-nops 2 meter (medium): 12,99 euro

rol 4-nops 2 meter (large): 19,99 euro

bron Mayka Roze

bron Mayka Block Tape Roze 4-nops

We hebben er in Nederland even op moeten wachten, maar per deze week is het dan eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Want dat was een beetje het probleem met al die filmpjes op social media en You Tube, de tape was niet verkrijgbaar in Nederland. Ik gok zomaar dat het het wachten waard is, want per deze week is dit geweldige product bij een aantal webshops verkrijgbaar. Goede tip voor Sint dacht ik zo!

Wil je meer weten? Hier is een filmpje van Zure, de fabrikant van Mayka!

Written by

Leave a Comment