De leukste tuinbroeken onder de 25 euro!

0 0 0 No comments

Tuinbroeken.. You love it or you hate it. Maar eerlijk is eerlijk, bij kinderen staan tuinbroeken vaak heel erg leuk. Ook dit seizoen worden ze hier weer aangeschaft. Maar dat hoeft geen bak met geld te kosten, want die kinderen groeien sneller dan blaadjes aan de bomen. Daarom gingen wij op zoek naar de leukste tuinbroeken onder de 25 euro!

En ja hoor, dat is gelukt! Mode hoeft, ook voor kinderen, absoluut niet duur te zijn. Zeker met modegevoelige items zoals tuinbroeken is het juist fijn als je voor een goedkopere optie kan gaan. Gelukkig is de sale hier en daar nog aan de gang en is voordelig shoppen online helemaal niet moeilijk. Vergeet trouwens ook niet online te checken voor kortingscodes!

Eerste even dit: een tuinbroek of salopette?

Dat is dus gewoon hetzelfde. ‘De salopette (naar oudfrans salope = vuil) werd in 1844 in Lyon ontworpen door textielwinkelier Louis Lafont als werkkleding voor arbeiders en boeren. Pas rond de jaren 60 begonnen voornamelijk jongeren de tuinbroek in hun vrije tijd te dragen’ – lezen we op Wikipedia. Inmiddels is de tuinbroek niet meer te negeren, al een paar jaar zien we ‘m steeds voorbij komen in de winkels.

Verkrijgbaar in maat 128 – 176 bij C&A voor 24,90 

Voor kleinere jongens en meisjes; deze tuinbroek van Lief! is verkrijgbaar vanaf maat 56 tot 122! Nu in de uitverkoop bij Wehkamp voor 19,77 euro

tuinbroek C&A

Tuinbroeken voor le bebe? Check! Hoe schattig is dit <3. Te koop bij C&A voor 7,90 euro en dan krijg je voor die prijs het shirt met lange mouwen er bij!

tuinbroek

Een van mijn favoriete, deze grijze tuinbroek van Bellybutton! Verkrijgbaar vanaf maat 62 en nu met 50% korting kost ‘ie 24,97 bij Wehkamp!

Zeker niet alle kinderen houden van een skinny fit. Daarom vind ik deze tuinbroek heel tof. Ook leuk met opgerolde broekspijpen zodra het zonnetje wat warmer wordt. Te koop bij C&A voor 24,90 en check hier de kortingscode C&A!

baby tuinbroek

Deze tuinbroek scoorde ik in de sale! Een skinny fit zit niet echt comfi bij mijn zoon, dit model heeft wat wijdere pijpen en de stof is heel zacht. Plus; ik vind de onderkant van de pijpen heel prettig; met deze fitting blijven zijn sokken beter zitten hahaha. Gekocht bij C&A voor 12,-

Och deze van H&M… Mijn dochter had een soortgelijke toen ze net kon lopen <3. Lief zo met een printje! Nu in de sale bij H&M voor 13,99

Check zeker even de kortingscodes voor de verschillende winkels, want ook op veel sale artikelen wordt nu korting gegeven! Wat vind jij van de tuinbroek? Een duidelijke YAY of juist een NAY? Doet het je denken aan hipster flaneren op z’n Frans of juist aan ploeteren in de tuin?

Dit artikel is een samenwerking met e-kortingscode.nl

Written by

Leave a Comment