LEVV Labels for girls

0 0 0 One comment

Kleine meisjes worden groot en als er iemand is die dat merkt is het de kledingkast van mijn elf jarige wel. Oh ja, en mijn portemonnee die ook… Minstens de helft is geëlimineerd onder de noemer ‘te kinderachtig’. Mijn dame begint aardig in de smiezen te krijgen wat haar stijl is en ik snap eindelijk dat de tijd dat ik haar aankleedde voorbij is. Kortom, we hebben een aardige status quo bereikt en ik moet bekennen dat ik keihard geniet van een avondje shoppen met haar.

Toen we door het nieuwe label LEVV benaderd werden of we een set wilden reviewen waren we het verrassend snel met elkaar eens. Altijd leuk met een pre-puber… LEVV Girls is zoals gezegd een nieuwe ster aan het fashion firmament en richt zich specifiek op meiden. ‘Een beetje rock, een dosis lef en een sprankje glam’ zeggen ze zelf. Speciaal voor meiden van 6 tot 16 jaar die weten wat ze willen. De collectie heeft veel opvallende details en is gemaakt van mooie en kwalitatieve stoffen. Je herkent het merk aan de dubbele V en ik gok dat ik die wel vaker ga zien hier in huis. Mijn dame is in elk geval fan.

Blouse Addie, sweater Agnes2 en skirt Adele heb ik de afgelopen weken dan ook regelmatig voorbij zien komen in de was. Het fijne aan de items is dat het bij elkaar een hele, toffe set is. Alle items zijn echter ook los van elkaar ontzettend draagbaar. Zo matcht het spijkerblousje met bijna elk rokje dat in de kast hangt en doet het gestreepte rokje het ook heel goed met een felgekleurde sweater.

Wat ons betreft is de collectie van LEVV dan ook zeker het bewonderen waard. Je vindt alle items hier.

Written by

    • Greta
    • oktober 16, 2018
    Beantwoorden

    Leuke kleding en een super model.
    Echt een tiener hoor

Leave a Comment