Meet onze nieuwe BFF Torch!

0 0 0 2 comments

Soms is het tijd voor een nieuwe man in je leven. Die husband van mij doe ik never nooit niet weg natuurlijk maar een tegenhanger voor al dat meiden geweld hier in huis is natuurlijk nooit weg. Want hoe leuk al die peozelige popjes en glitterige knutsels ook zijn, soms wil je gewoon iets stoers in huis.

Hasbro snapt dat en stuurde ons de nieuwe Furreal Friends genaamd Torch. De Furreal Friends ken je vast. Schattige dierenvriendjes die net echt lijken maar net een tikkeltje minder zorg nodig hebben dan the real deal. Ideaal voor ouders die niet perse op een geitenboerderij aan huis zitten te wachten dus. Maar vergis je niet, het zijn niet zomaar knuffels!

img_4038

Torch de draak is blauw, pluizig en op het eerste gezicht heel schattig. Maar hij kan levensecht bewegen (denk ik in ieder geval, ik ben de laatste tijd niet veel draken tegengekomen..) en maakt geluid. Oke, met geluid is hij nog steeds erg schattig want Torch is een babydraakje. Hij giechelt als je achter zijn oren kriebelt, hij niest, en gromt er op los.

img_4033

Maar wat Torch pas echt tof maakt is dat hij ‘vuur’ kan spugen. Nee, nou niet direct de kinderbescherming bellen want Torch zijn ‘vlammen’ bestaan uit een waternevel die door de verlichting in zijn drakenmuiltje net echt lijkt. Van dat speelgoed waarvan je denkt, waar was dit toen ik vier was?!

img_4040

Lou (4) is dan ook in de wolken met haar draakje en geef haar eens ongelijk. Het blijkt namelijk dat draakjes ook graag in poppenhuizen wonen, in poppenbedjes slapen en het niet erg vinden om in roze dekentjes gewikkeld te worden. Hmmm… toch niet zo stoer dus, maar wel ontzettend leuk! Je vindt Torch in de speelgoedwinkel en online.

img_4032

Written by

  • Angelique
  • december 5, 2016
  Beantwoorden

  100€ jemig wat een geld zeg.

  • Sonja Hubregtse
  • december 5, 2016
  Beantwoorden

  Kids hadden ‘m bij intertoys zien staan…sinds dien staat hij op nummer 1 op de sint lijst… Helaas heeft sint niet zoveel centjes, maar ach de andere kadootjes vinden ze vast ook super !

Leave a Comment