Meisjesvader!

0 0 0 No comments

Zeker tijdens mijn derde zwangerschap keek iedereen de husband hoopvol aan. Hij was een meisjesvader en werkelijk iedereen was er van overtuigd dat hij na twee dochters op niets anders dan een zoon hoopte. Om de familienaam aan door te geven bijvoorbeeld (overigens een van de meest voorkomende namen in Nederland…). Of om gewoon een potje mee te voetballen. 16 weken zwanger was ik toen er op de pretecho toch echt geen piemel te bekennen viel. Ik wist natuurlijk stiekem al lang dat mijn liefje een dansje van binnen deed want toevallig heb ik een meisjesvader in hart en nieren te pakken. En deze exemplaren herken je vrij gemakkelijk aan de volgende punten..

Zo herken je de one & only

♥ Hij heeft standaard minstens drie elastiekjes om zijn pols en vaak ook een speldje in zijn broekzak. Doet het vooral altijd goed in combinatie met een strak pak en een belangrijke bijeenkomst..

♥ Hij nuriet geen Metallica of Coldplay, maar als je goed luistert herken je zonder problemen het slotlied van Rapunzel of de begintune van My Little Pony..

♥ De meisjesvader weet dat de tranen na een schaafknie alleen weggaan door een roze pleister..

♥ En je ziet hem in de supermarkt soms voor het schap met tampons staan met een wanhopige blik in zijn ogen omdat hij denkt aan het lot dat hem over een of vijf zal treffen..

♥ De vader weet dat je nagellak er niet afkrijgt met Chloor, toiletreiniger of Unicura..

♥ Een meisjesvader weet het verschil tussen Fluttershy en Scootaloo..

♥ Uiteraard weet het verschil tussen een legging en een maillot..

♥ Die stoere kerel kan een staart maken in lange meisjes lokken, en een vlecht..

♥ Een meisjesvader weet dat je nooit grapjes moet maken over Rein die ‘Sneller dan een heartbeat’ jammert..

♥ Een meisjesvader is de liefste, leukste en lekkerste! Tenminste degene die bij ons thuis rondloopt!

 

Written by

Leave a Comment