Merry X-mas met NoNo

0 0 0 No comments

Christmas time is here again, when you hear the sleighbells ring…. Dus Merry X-mas met onder andere NoNo!

BIJNA VAKANTIE!

Mijn dochter attendeerde me er vanmorgen vroeg nog op dat het slechts 9 nachtjes slapen is tot de kerstvakantie. O.M.G! Ik gooi er nog even een cliché in maar hoe kan het nu alweer bijna kerst zijn? Gelukkig heb ik een man die zich druk maakt over het kerstmenu en dat nog leuk vindt ook. Geen enkel probleem dus dan mijn familie tweede kerstdag bij ons neerstrijkt. Gezellig juist, ik kan niet wachten.

Tijd voor DE Kerstoutfit

Wij zijn niet zo van een stijve, hysterische kerst maar proberen juist te genieten van het moment en elkaar. Zo eten we niet aan tafel maar gaan voor verschillende hapjes. Veel relaxter met een berg kinderen erbij en natuurlijk zorgen we wel dat de tafel er prachtig uitziet. Hetzelfde geldt voor onze outfits. We verschijnen niet in stijve baljurken,maar zorgen wel dat we er een beetje kerstig uitzien. Een glittertje hier, een kantje daar. Joe, het is tenslotte maar een keer per jaar kerst en mijn moeder hoopt nog altijd op het perfecte familie portret. Beter be prepared…

Noor (10) is dit jaar als eerste klaar voor kerst (pfoeee one down, two to go…) Zij ontving namelijk van Nono een hele toffe set uit de kerstcollectie. En wat voor set! Het komt door dit soort outfitjes dat ik soms in een hoekje zit te mokken dat ik geen 10 meer ben. Als eerste het materiaal, want het rokje mag er dan best gekleed uitzien, het is van heerlijk materiaal dat soepel valt. Door de elastieken band in de taille zit het ook lekker comfortabel. Tijd zat nog voor Noor om zich in veel te strakke skinny’s te hijsen 😉

Het shirt en de legging zijn superzacht en stretchy wat ervoor zorgt dat het mooi valt. Love de kleine details op de legging en Noor is weg van het gezichtje op het shirt. Leuk detail ook dat de voorkant donkerblauw is en de achterkant zwart, maakt het net even bijzonderder.

De ultieme kerstuitsmijter is natuurlijk het bombervestje van glanzend materiaal en gouden bijtjes. Hoe tof is deze en wat wilde ik graag dat ik deze paste. Heb ik natuurlijk direct heus niet geprobeerd, maar een mom can dream..

De volledige kerstcollectie van Nono vind je hier en geloof mij dat hij zeker het bekijken waard is. Al word je er een klein beetje hebberig van dus je bent gewaarschuwd.. 😉

Written by

Leave a Comment