Win! Milestone Special Moments Booklets

0 0 0 7 comments

Milestone Cards kennen de meeste moeders inmiddels wel. Leuke fotokaarten die je al tijdens de zwangerschap kan gebruiken om zo de mijlpalen van je zwangerschap en de eerste mijlpalen van je newborn kan vastleggen. Milestone breidde het assortiment al snel uit met bijvoorbeeld kaartensets voor tweelingen. Inmiddels mag Milestone weer nieuwe dingen toevoegen aan het geweldige assortiment; Milestone Special Moment Booklets.

Verschillende, bestaande uit ieder zes kaarten, om die leuke momenten met je kindje mee vast te leggen. De Special Moments Booklets kosten 6,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 • Baby’s First Outdoor Moments
 • Baby’s First Fashion Moments
 • Baby’s First Christmas
 • Baby’s First Birthday
 • Baby’s First Holidays
 • Baby’s First Foodie Moments
 • Baby’s First Travel Moments

Baby’s First Outdoor Moments

De eerste kampeertrip, de eerste picknick, voor het eerst op avontuur. Kamperende gezinnen zullen zeker iets voelen bij deze zes kaarten! Heb je al zin om je tent op te zetten?

 

Baby’s Frist Fashion Moments

Oh wat had ik deze kaarten graag bij mijn dochter gehad! Natuurlijk ook te gebruiken voor jongens, maar helaas voor mijn zoon, bij mijn tweede kind was ik iets minder bezig met zijn outfits ;). De herfstoutfit, lenteoutfit, matching outfits.. Ik vind ze zo leuk! En heb bedacht dat ik die kaarten ook gewoon nog kan gebruiken voor mijn kleuter komend jaar haha.

 

Baby’s First Christmas

Verwacht je voor de Kerst een baby? Koop deze dan vast! Cadeautjes uitpakken, de boom versieren, de Kerstoutfit. Hoe schattig.

 

Baby’s First Birthday

Helaas waren de booklets hier te laat binnen voor mijn zoon’s eerste verjaardag, dat was leuk geweest! Onder andere een kaart met ‘My party outfit’. Love it!

Baby’s First Holidays

Ik was een beetje bang dat deze kaarten meer voor de Amerikaanse markt zouden zijn (4 juli, Thanksgiving) maar niets is minder waar! In dit boekje tref je kaarten aan voor Pasen, Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag, Kerst en Oud & Nieuw.

 

Baby’s First Foodie Moments

Mijn favoriet! Ik ben dol op eten en ik ben dol op mijn baby dus deze kaarten zijn mij op het lijf geschreven. Ik heb mijn kind overigens nog geen citroen laten proeven maar door het kaartje kwam ik wel op het idee dit eens te doen hehehehe.

 

Hoe leuk! Je zou er bijna nog een baby voor krijgen om met deze kaarten al die mijlpalen vast te kunnen leggen. Want wat zijn ze toch bijzonder. En wat gaat de tijd toch had want mijn baby is alweer 1 en de eerste Kerst is alweer twee kersten geleden :(…..

WINNEN!

Zo, en nu is het tijd voor nog meer leuks want namens Milestone gaan we een set weggeven zoals hier afgebeeld! Dit set bestaat uit deze 6 Special Moments Booklets. Ben je zwanger, net bevallen of ken je iemand die wild gaat worden van deze kaarten als cadeau? Doen dan mee!

Meedoen is simpel; laat in een reactie hieronder even weten dat je meedoet en voor wie jij zo’n set wilt winnen. Vergeet niet je correcte e-mailadres in te vullen, want we moeten natuurlijk wel contact met je op kunnen nemen als jij gewonnen hebt! Je e-mailadres wordt niet openbaar gepubliceerd.

Je hebt tot vrijdag om mee te doen, succes!

 

Written by

  • berendina
  • januari 17, 2018

  Mijn dochter heeft een kleintje en is nu weer zwanger. Leuk zon set om haar mee te verrassen

  • Anita Hubert
  • januari 16, 2018

  Ik doe mee voor zwangere collega Nancy.

  • anna
  • januari 16, 2018

  Ik doe mee voor mijn vriendinnetje Laura..

  Facebook: An Na

  • Marita
  • januari 16, 2018

  Ik ben zwanger,dit lijkt mij erg leuk deze set kaarten

  • Inge versluis
  • januari 16, 2018

  Ja ik doe mee voor mijn lieve buuf Ineke zij verwacht deze of volgende week haar babygirl

  • Ester
  • januari 16, 2018

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere vriendin carmen, ze is in februari uitgerekend

 1. Ik doe graag mee voor mijn zwangere vriendin, ze is in februari uitgerekend.

  Ester

Comments are closed.