Monopoly Extreem Bankieren

0 0 0 No comments

Er zullen weinig mensen zijn die nog nooit een potje Monopoly gespeeld hebben. Ik herinner het me nog goed van vroeger. Mijn broertje, zusje en ik die elkaar de hersens insloegen met mini huisjes en hotels, dobbelstenen die driftig in het rond werden gesmeten en kanskaarten die woest werden verscheurd. En dat is dus precies de reden dat wij hier thuis geen Monopoly hebben. Het begint altijd leuk, maar duurt zo lang dat het simpelweg niet goed kan gaan. Dat is tenminste mijn ervaring, en die van mijn verder reuze sociaal vaardige broertje en zusje šŸ˜‰

img_4077

Dus moest ik even hard nadenken toen we gevraagd werden om Monopoly Extreem Bankieren Ā te testen. Ga ik nu werkelijk de source of all evil mijn huis in halen zo vlak voor de kerstvakantie? Ja dus, want het allerbeste aan Monopoly Extreem Bankierenis dat een spelletje een stuk korter duurt dan bij de originele versie. Ook is deze versie met zijn tijd meegegaan want in plaats van stapels nepgeld krijgen alles spelers een eigen creditcard.

img_4082

img_4084Met de betaalautomaat wordt hier je startkapitaal op ‘gestort’ en alle transacties in het spel voer je hier mee uit. En guess what? Dat is dus weer iets waar geen ruzie over gemaakt kan worden, want was er vroeger niet altijd iemand die stiekem biljetten achterover drukte?

img_4080

img_4085

Speel je dit voor de eerste keer, dan is het handig om de gebruiksaanwijzing bij de hand te houden want zeker de betaalautomaat moet je even doorhebben. Al hebben de dames het uiteraard veel sneller door dan ik. Maar als je de smaak eenmaal te pakken hebt, verloopt het spel top. Je kapitaal wordt prima bijgehouden op je creditcard en een volledig potje duurt ongeveer een half uur. Net wat wij aankunnen šŸ˜‰

img_4086

Monopoly Extreem BankierenĀ is wat ons betreft dus een aanrader voor de kerstvakantie en vind je zowel online als in de speelgoedwinkel voor ongeveer 28 euro.

Written by

Leave a Comment