Must read: Caravanity

0 0 0 No comments

In de categorie geheime dromen scoort bij mij een lange reis maken met mijn happy family toch wel het hoogste. Just the five of us, per dag zien waar we zin in hebben en de family planner in de prullenbak. Ik richt me met dit soort dagdromen graag  op tropische verre oorden waar altijd de zon schijnt maar sinds ons kampeeravontuur van vorig jaar is daar nog een bestemming bij gekomen. Want stiekem vond ik het campinglife ontzettend leuk en wat heb ik eigenlijk veel van Europa nog niet gezien. En hoe vet zou het zijn om een paar maanden lang door Europa te crossen…?

Uiteraard zwijmelde ik weg bij hippe Volkswagen busjes of stoere jeeps met een uitklapbaar kampeergedeelte maar na een kleine reality check ‘oh ja, we zijn met z’n vijven..’ opperde de husband een caravan. Daar moest ik even van zuchten. Even maar, want toen vielen de heerlijke Caravanity boeken op de mat en was ik verkocht.

cara3

Sinds ik het Caravanity boek heb gelezen, gebruik ik elk mogelijk moment om marktplaats af te speuren. Op zoek naar een afgeragde caravan om hem te pimpen tot net zo’n juweeltje als de voorbeelden in dit boek. Hoe leuk!! De gepimpte caravans zijn vaak voor een schijntje gekocht en door hun nieuwe eigenaars liefdevol en creatief omgetoverd tot paleisjes op wielen. Ik had het boek in no time uit omdat ik niet meer kon stoppen met lezen en na al die enthousiaste verhalen en mooie plaatjes kan ik niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

cara2

Ook het Caravanity Camping Kookboek gaat over la belle campinglife en wel over mijn favoriete moment van de dag, eten! Allemaal heerlijke en vooral hele makkelijke recepten die je met behulp van lekkere (streek) ingrediënten binnen no time op tafel zet. En psssttt… wachten tot je vakantie is natuurlijk helemaal niet nodig want ook in het dagelijkse leven zijn wij moms natuurlijk niet vies van snel, makkelijk en lekker! Zo zijn de zoete kip-baconrolletjes to die for! Echt een aanrader!

cara4

Een echte must have voor de kampeerliefhebber dus deze boeken. Of natuurlijk voor degene zoals ik, die stiekem dromen over woeste, meeslepende avonturen on the road 😉 Beide boeken zijn uitgegeven door Kosmos en kosten € 18,99.

Written by

Leave a Comment