Must see: Ali Wong: Hard Knock Wife

0 0 0 No comments

Twee jaar geleden schreef ik al over de eerste hilarische show van Ali Wong. Ik was toen zwanger en heb zo vreselijk gelachen om Ali. Met haar zwangere buik in een strakke jurk losgaan over mannen, seks, zwangerschap en baby’s. en sinds mei 2018 is Ali terug met een nieuwe show: Hard Knock Wife!

Ook twee jaar geleden schreef ik het en ik schrijf het nu weer; de shows van Ali zijn niet voor tere zieltjes. Hekel je scheldwoorden, keiharde grappen en uitgebreide uiteenzettingen over iemands seksleven? Dan zou ik deze shows skippen. Maar ben je net als ik, dan moet je deze show echt gaan kijken. Tranen gegarandeerd!

Grappig; Ali is weer zwanger! Ze staat weer met buik in een strakke jurk op het podium. Geen idee hoe deze vrouw het doet maar haar energie is geweldig. Ze staat geen moment stil, weet steeds weer onverwachts het juiste te zeggen en alleen al om haar gezichtsuitdrukking moet ik vaak lachen.

In deze show vertelt ze over haar bevalling, over vriendinnen die baby’s kregen, over hoe snel ze weer aan het werk wilde en waarom, over haar Aziatische familie, haar man en haar huwelijk. Na haar eerste show werd ze in 1 klap beroemd en dat heeft nogal wat impact gehad op haar, haar huwelijk en haar financiën. ‘Maar heb je nu niet het idee dat je je man iets ontnomen hebt?’ Ali is ijzerscherp ‘oh je hebt het over de druk om ons te moeten onderhouden?’

De show is te zien op Netflix. Je kan de officiële trailer via You Tube bekijken:

 

Written by

Leave a Comment