Must see: Nailed it!

0 0 0 One comment

Veel kook- en bakprogramma’s kunnen mij niet echt boeien. Om de een of andere reden vind ik kijken hoe iemand kookt helemaal niet ontspannend. Daarnaast krijg ik er ook altijd trek van :). Maar er is 1 programma waar ik een uitzondering voor maak en dat is Nailed it! op Netflix.

Vergeet wat je weet over die gelikte bakprogramma’s!

Nailed It! is een suikerzoet bakprogramma met een zwartgeblakerde rand (he, net als ikzelf dus!). Zet drie mensen die gewoon geen idee hebben tegenover fantastische bakkers en laat ze hun gang gaan met zo’n prachtige fondant sprookjestaart. Geen beter vermaak dan leedvermaak….

Eerlijk is eerlijk, Nailed It is ontzettend Amerikaans dus ook erg over de top. Moet je een beetje van houden of doorheen kunnen kijken. Het draait iedere aflevering om drie kandidaten. Dit zijn doodgewone mensen zoals jij en ik, die moeten proberen de meest ingewikkelde taarten te maken. De winnaar krijgt 10.000 dollar. Het begint met een ‘simpele’ wedstrijd, bijvoorbeeld een cupcake of een donut. De tweede ronde is een taart. Hoe meer verdiepingen hoe beter lijkt het wel. Bij het zien van de taart weet je, DIT KAN NIEMAND.

bron: Netflix

En wat blijkt, 90% kan het ook gewoon niet. Het is soms zo erg, dat ik al gierend bedenk dat zelfs ik het vast beter kan. Echter, door het programma krijg ik wel zin om zelf eens aan de slag te gaan. Wat mij betreft is Nailed It! een dikke aanrader om lekker tussendoor te kijken. Het zijn momenteel zes afleveringen maar Netflix heeft een tweede seizoen aangekondigd. De afleveringen staan op zichzelf, dus je hoeft niet direct je favoriete serie aan de kant te gooien.

Enjoy!

Written by

Leave a Comment