Must See: Safe

0 0 0 No comments

Niet alleen mijn dochters en ikzelf zijn boekenwurmen. Ook de husband kan er wat van. Een van zijn favoriete schrijvers is Harlan Coben. Typische guy-lit dacht ik altijd en ik heb me dan ook nooit aan zijn boekenkast gewaagd. Twee weken geleden trof ik bij thuiskomst echter een zeer enthousiaste wederhelft. Wat bleek, Netflix had een nieuwe serie toegevoegd gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Geen enkel probleem dus dat het weer even wat minder was. Want wij keken Safe!

In de serie volgen we Tom Delaney. Deze alleenstaande vader verloor zijn vrouw recent aan kanker en als zijn tienerdochter niet thuiskomt na een feestje breekt de paniek uit. In de serie volgen we de wanhopige zoektocht van Tom naar zijn oudste dochter. Er wordt kunstig in beeld gebracht wat zo’n vermissing doet met iedereen die erbij betrokken is. En al snel blijkt dat er een heleboel geheimen spelen vanuit het verleden en dat niets is wat het lijkt.

Dexter

Volgens de husband een typisch Harlan Coben verhaal en ik moet toegeven, dit smaakt naar meer. Overigens moest ik wel enorm wennen aan de hoofdrolspeler. Tom Delaney wordt namelijk gespeeld door Michael C. Hall, ook wel bekend als Dexter. Dus heb je de eerste aflevering steeds het idee dat Tom’s dochter zich in 345 stukjes in de schuur bevindt…

Ik verklap alvast, na een aflevering ben je daarover heen 😉 Mocht jij op zoek zijn naar een lekkere serie die je gezellig met zijn tweetjes kan kijken? Ik zeg ‘Safe’!

Written by

Leave a Comment