NAÏF introduceert Diaper Cream… en jij kunt winnen!

0 0 0 29 comments

Inmiddels alweer een paar maanden geleden schreven wij een review over NAÏF Babycare. Na een week of twee was ik om en gingen alle andere crèmes, wasgels, lotions en shampoo’s de deur uit en tot op de dag van vandaag gebruiken wij voor onze dochter alleen producten van NAÏF. Geen berg, uitslag, jeuk of droge huid meer sinds de start, dus geen haar op ons hoofd die er aan denkt om een ander product te gaan proberen.

Echter, er zijn drie producten die wat ons betreft missen en dat is billencrème, haarlotion en zonnebrand. Voor deze producten zijn we nog steeds genoodzaakt andere merken te gebruiken, met een wisselend resultaat. Maar toen kwam er goed nieuws binnen. NAÏF bracht namelijk dit najaar de NAÏF Diaper Cream uit. Wij hebben ook dit weer uitvoerig getest EN we mogen een prachtig pakket aan een van jullie weggeven!

De Diaper Cream is een prachtige aanvulling op de al bestaande collectie. Hier werd de welbekende grijze pot gebruikt maar ik heb een ontzettende hekel aan de gore vingers die je er van krijgt. Je moet namelijk met je vingers (en lange nagels) in die pot. Zelf vind ik het heel onhygiënisch, zeker als mijn dochter luieruitslag heeft. Dus hoeraaaaa de Diaper Cream van NAÏF zit in een tube! Er zit overigens maar een klein gaatje in de tube, omdat je weinig crème nodig hebt om de billen in te smeren, een dikke laag is niet nodig. Er is dus zeker over nagedacht, je verspilt praktisch geen crème op deze manier.

1De geur is de vertrouwde NAÏF geur en die vind ik heerlijk. De ingrediënten zijn zoals we van NAÏF gewend zijn, dus alleen natuurlijke en geen ingrediënten die mogelijk schadelijk of irriterend kunnen zijn voor baby’s.

En dan de conclusie? De crème werkt heel goed. Billen blijven zacht en de door tanden veroorzaakte uitslag is prima aan te pakken met de Diaper Cream. Ik vind het veel fijner werken en heb dus ook de grote grijze pot inmiddels weggegooid. Een tube kost 12,95 en in verhouding dus duurder dan reguliere billencrèmes. Maar ik vind de tube veel zuiniger werken, fijner ruiken en prettiger qua ingrediënten. Wij zijn nog steeds fan en door het uitbrengen van de Diaper Cream is dat weer eens bevestigd. En nog grotere fans zijn we omdat we van een klein vogeltje hebben gehoord dat NAÏF werkt aan zonnebrand. (sssst!!)

NAÏF Babycare producten zijn onder andere online verkrijgbaar en in de betere apotheken en kinderwinkels.

naif3

 

Omdat wij fan zijn van NAÏF en omdat het de Sint Win Week is, mogen we een prachtig pakket met NAÏF producten weggeven! Het pakket bestaat uit Diaper Cream, Nurturing Cream en Washgel.

Wil jij kans maken op dit mooie pakket en ook fan worden van NAÏF? Meedoen is simpel! Laat in de comments weten voor welk luierkontje jij graag mee wilt doen. Aanstaande zondag maken we alle winnaars van de Sint Win Week bekend!

naif

Written by

  • Stefanie
  • november 29, 2014
  Beantwoorden

  Ja super leuk! de bodylotion hebben we al maar de rest willen we ook graag winnen! #lovelynaif

  • Els
  • november 28, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn kleinste mannetje van 3 maand!

  • Ellen
  • november 27, 2014
  Beantwoorden

  Oohhh! I love NAÏF. Ik win het graag voor de billetjes van mijn zoon!

  • eva
  • november 27, 2014
  Beantwoorden

  Ons tweede luierkontje verwachten we in maart, erg benieuwd naar de producten.

  • Yvette
  • november 26, 2014
  Beantwoorden

  Hier ook last van doorkomende tandjes waarbij een goede billencreme zeer gewenst is.

  • Esmeralda Groenland
  • november 26, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn nog niet geboren luierkontje

  • Roos
  • november 25, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn aanstaande luierkont (nu nog bekend als buikbabyboy2.0), doe ik graag mee!

  • Hester
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Heel graag voor de prachtige billenbibs (zoals mijn man en ik ze liefkozend noemen) van onze zoon van negen maanden, die heel dapper zijn best doet om tand 9 en 10 er doorheen te laten drukken. En daar mega zure luiers van krijgt en de zeer beruchte rode billen. In de afgelopen twee weken tijd belaagd wordt door vlekjes en koorts ( 5e en 6e ziekte). En door dit alles even totaal uit zijn doen is. Hoe fijn is het om mijn dappere, nu een beetje gefrustreerde, mannetje zijn leed een klein beetje verzachten met een heerlijk geurend pakketje waarmee ik hem lekker kan pamperen. Want dat heeft hij echt verdiend.

  • Hester
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Heel graag voor de prachtige billenbibs (zoals mijn man en ik ze liefkozend noemen) van onze zoon van negen maanden, die heel dapper zijn best doet om tand 9 en 10 er doorheen te laten drukken. En daar mega zure luiers van krijgt en de zeer beruchte rode billen. In de afgelopen twee weken tijd belaagd wordt door vlekjes en koorts ( 5e en 6e ziekte). En door dit alles even totaal uit zijn doen is. Hoe fijn is het om mijn dappere, nu een beetje gefrustreerde, mannetje zijn leed een klein beetje verzachten met een heerlijk geurend pakketje waarmee ik hem lekker kan pamperen. Want dat heeft hij echt verdiend.

  • steph
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn allerliefste zoontje Noam! Gewoon omdat het zo lekker ruikt:)

  • Aukje
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Mees van 2 houdt niet zo van zalfjes, maar misschien gebruik ik het verkeerde merk? Ik ben ieders geval erg benieuwd naar NAÏF, vooral na jullie enthousiaste verhaal!

  • Samantha
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Ik ding graag mee voor mijn kleine meisje. Ze heeft “daar” nu een zware schimmelinfectie en er ontzettend veel last van. Hebben we wat lekkers klaarstaan als het straks over is! 🙂

  • Lily
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Leuke Sintactie! Ik zou het pakket graag willen winnen voor het luierkontje dat zich momenteel nog in mijn buikje bevindt, maar ieder moment geboren kan worden 🙂 Op het moment dat ik dit aan het typen ben is madam ook met haar kontje aan het draaien, dus ik denk dat zij er hetzelfde over denkt!

  • Aline
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Hier ook erg welkom voor een kleintje waar we met smart op wachten. Wie weet 5 december?

  • Leonie van der Louw
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Ik doe ook graag mee voor ons aankomende wondertje. Nog paar dagen geduld.. 😀

 1. Beantwoorden

  ik wil ook graag meedingen! Ik gebruik nu vaak Heilwolle, maar zoek ook nog iets smeerbaars, zonder teveel rotzooi

  • Marlien
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die op dit moment beZig is met z’n tanden.

  • patricia
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Jaaa graag.. Dochterlief heeft last van een droge huid. Alles geproberrd behalve dit. Hopelijk winnen we en kunnen we gaan testen.

  • Mendy
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  No, die wil wel proberen op de kleine mini billen van mijn zoon.

  • Natasha
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn kleine mannetje Danyou, zou heel welkom zijn met zijn doorkomende tandjes

  • Lotte!
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Love it!voor mijn kleine Loekie!

  • Diana
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn ienimini…!!!

 2. Beantwoorden

  Voor mijn luierkontje van 8 maanden oud! Ik doe graag mee 🙂

  • Saskia
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn liefste leukste luierkontje Lloyd “natuurlijk”

  • bregje
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Voor mijn fantastic baby die vandaag 6 maanden is geworden

  • charissa
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Jaaaaa graag voor mijn eigen kleine luierkontje!! 😀 alrijd een heel lekker geurend merk ; ) gebruikt maar daar door kreef hij uitslag/eczeem nu al een tijdje opzoek naar iets wat ook lekker ruikt en zonder al die troep erin! Dus ik ben ergggg benieuwd of dit is wat mijn luierkontje en ik zoeken 😀 fibgers crossed!

  • Fan
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Met de doorkomende tandjes is de Diaper Cream erg welkom 🙂

  • Joyce
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  Leuk! Die zou ik wel graag willen winnen voor het luierkontje van mijn kleine ventje. Hij kan wel wat verzachtende cream gebruiken op zijn rode tandjesbillen!

  • Helma Keijzer
  • november 24, 2014
  Beantwoorden

  We hebben vernomen dat er bij fantasticmoms.nl een super actie is binnengekomen. Dit pakket van NAÏF is voor groot en klein, en zou super welkom zijn. Mijn dochter is al vier maar gebruikt dit al een poos, van de rest van de creme op de markt werden we hopeloos. Haar huid was droog en rood en alles deed pijn, en toen probeerde we NAÏF en dit is super fijn. Haar haartjes met de shampoo zijn zo lekker zacht, en haren wassen doen we nu zonder klacht. Heerlijk in bad met de wasgel, en als resultaat een lekker zacht vel. En als laatste de bodylotion, en haar huid is weer heelijk zacht als de zon. Nu komt het echt waar, ik ben haar mama van 40 jaar, ik ben sinds een aantal weken ergens allergisch voor, en heb op mijn gezicht een allergie van oor tot oor. Ik moest van die dikke creme van de dokter smeren, maar dat beviel me niet na een aantal keren. Toen kreeg ik een helder idee en smeerde de bodylotion van @Naif een keer of twee. Heel snel was mijn gezicht weer rustig en ik tevree! Ik doe graag mee voor deze prijs, wie weet is hij voor mij of mijn meis. Succes allemaal, met deze super prijs deze maal.

Leave a Comment