Mijn Netflix verslavingen

0 0 0 2 comments

Oh the joy van het voorjaar! Ik heb het niet over warme dagen, zwembadjes in de tuin en teenslippers. Ik heb het over Netflix! Want mijn favoriete series worden meestal in het voorjaar aangevuld door Netflix en daar ben ik maar wat blij mee! Mijn Netflix verslavingen van dit moment! En ik ben zeker nog op zoek naar nieuwe series dus als je nog een geniale tip hebt, let me know!

DYNASTY

Eerlijk? De eerste 2-3 afleveringen vond ik geen hol aan. Ik dacht steeds ‘waarom kijk ik dit joh’. Het is zo intens slecht? Maar op de een of andere manier raakte in ineens geboeid… De serie is gebaseerd op een van de meest succesvolle soaps ooit en dat is precies wat deze Dynasty is; een soap. Denk aan verdwenen mensen die weer opduiken, bizarre complotten om elkaar het leven zuur te maken, een stinkend rijke familie, een chauffeur die nog wel wat op te biechten heeft. Ik ga niet teveel over de verhaallijn verklappen, maar als je zin hebt in een serie die je met gemak af en toe even uit kan zetten, dan moet je zeker Dynasty kijken. De eerste 18 afleveringen van seizoen 1 staan er op, Netflix voegt iedere donderdag een nieuwe aflevering toe.

dynasty netflix

Netflix.com

JANE THE VIRGIN SEIZOEN 3

EINDELIJK! Hier hebben we echt heel lang op moeten wachten, het derde seizoen van Jane the Virgin. Ik schreef al eens over deze serie en jep, ook deze serie is best wel fout. En slecht. Maar o zo leuk!!!! Het derde seizoen is weer ouderwets spannend met ook een enorme gebeurtenis. Die ik echt echt echt niet zag aankomen en ik weet zeker dat deze gebeurtenis de rest van de serie helemaal om gaat gooien. Wie na het tweede seizoen is afgehaakt, kom terug! Het is echt de moeite waard.

jane the virgin

Netflix.com

GOSSIP GIRL

Jep, allang gezien natuurlijk. In the good old days toen we gewoon iedere week een aflevering moesten kijken op Net5. Maar dat voelde een leven geleden, dus besloot ik tijdens een buikgriepje om Gossip Girl weer eens aan te zetten. Heerlijk! Ik zit inmiddels alweer in seizoen 3 en ondanks dat ik het allemaal al eens zag, merk ik dat ik best veel vergeten was? Vooral seizoen 1 en 2 zijn alweer zo lang geleden! Het was even schrikken want ineens was daar de melding van Netflix dat Gossip Girl zou verdwijnen van de streamdienst. Maar pfoe gelukkig, de Upper East ladies mogen nog even blijven!

gossip girl

bron: Netflix-Nederland.nl

Verder wacht ik met smart op nieuwe seizoenen van:

 • Modern Family
 • New Girl
 • Suits
 • Orange is the new black
 • Nailed it!

Netflix staat niet bekend om het vlot toevoegen van nieuwe seizoenen. Het heeft blijkbaar allemaal te maken met het kopen en verlengen van bepaalde rechten. Zo jammer, want ik weet dat ze voor de meeste series in andere landen al veel verder zijn… Maar goed, tot alles weer is toegevoegd, vermaak ik me nog wel even met bovenstaande drie ‘girly girl’ series!

Written by

  • Miranda
  • mei 14, 2018
  Beantwoorden

  Ik keek deze week the let down. 8x een half uurtje maar redelijk herkenbaar qua moederschap!

  • Diana
  • mei 1, 2018
  Beantwoorden

  Modern family… geweldig!!!! En zo lekker om ff een afl tussendoor te kijken! En echt nieuw seizoen van suits!!!! Jammie!

Leave a Comment