New in: O’Chill!

0 0 0 No comments

Oh! Chill! Zomer! Joehoe het is tijd voor een nieuwe garderobe want de zomer komt er aan! En O’Chill is dan zeker een merk waarbij je echt even een kijkje moet nemen als jij ook dol belt op gave printjes en mooie kleuren!

Eerlijk? Ik ken de O’Chill helemaal nog niet! Met drie dochters was Martine uiteraard al een expert; ze wees mij overigens ook direct op de cactus print. I LOVE CACTUS PRINT! De collectie bevat trouwens ook een print met ijsjes. I LOVE IJSJES PRINT!

o chill jurk roze meisje

Anyway, O’Chill bestaat al sinds 2011 en richt zich (sorry jongens) alleen op meisjes. En dan vooral op vrolijke meisjes want de collectie van O’Chill is gevuld vol met mooie prints, veel kleur en heel veel jurkjes. Wij kozen voor een jurkje met cactusprint (voor mama) en roze (voor de peuter). Roze is life.

Dit jurkje is model Pippa en kost 37,50.

o chill

Ik ben echt dol op de print en het donkerblauw in dit jurkje. Ik vind deze kleur namelijk heel erg leuk staan bij mijn peuter. Zelf is roze haar allerlievelings dus win win. Het touwtje aan de jurk is in het geval van mijn peuter voor de sier; ze haalt de strik er steeds uit :).

o chill

Ja ja, de rits op de rug is ook roze. Ideaal want hierdoor is het jurkje wat hoger uitgesneden. Mijn peuter is vrij smal, zeker qua bovenlijf, dus jurkjes vallen vaak net even te wijd. Geen last van nu!

o chill cactus roze rits

DSC_3960

Nog even over de kwaliteit; die is echt helemaal super. Ik heb het jurkje meerdere keren gewassen op 40 graden en de kleuren zijn nog perfect. Soms zie je neon roze toch wat valer worden door het wassen maar bij dit jurkje blijft het mooi fel. De stretch zit er nog steeds goed in en dat is ook top want ik heb het jurkje 1x per ongeluk in de droger gegooid. Het zat tussen een handdoek en ik had het niet gezien…. Dit is met goede kleding helemaal niet de bedoeling en ik raad het je ook zeker niet aan, maar door het feit dat dit jurkje er nog perfect uitziet vond ik het toch de moeite waard het even te vermelden.

Naast dit jurkje ben ik overigens ook ernstig verliefd geworden op de salopette van O’Chill. Het zou zomaar kunnen dat die in een virtueel winkelmandje is verdwenen tijdens de sale deze week… Helaas niet verkrijgbaar in maat 38, ik heb het even nagevraagd :(.

ochill salopette

De gehele collectie van O’Chill bekijk je hier! Je kan op de site ook verkooppunten bij jou in de buurt vinden of op zoek naar een webwinkel waar O’Chill verkocht wordt. De sale is hier en daar losgebarsten dus sla je slag!

Wij zijn in ieder geval fan en stiekem kan ik niet wachten op de wintercollectie. Enorm benieuwd welke prints en kleuren we dan te zien gaan krijgen!

Written by

Leave a Comment