Nieuw merk: TYGO & vito

0 0 0 No comments

Het is een veelgehoorde opmerking, dat de keuze voor jongenskleding een stuk beperkter is vergeleken met meisjeskleding. Nu ik zelf een zoon heb, begrijp ik waar dit idee vandaan komt. Des te leuker als er nieuwe merken op de markt komen, speciaal voor jongens! En sinds deze maand hebben we er een prachtig merk bij: TYGO & Vito, voor jongens van 2 tot en met 10 jaar!

Slim bedacht zijn de drie thema’s per seizoen. Er is volop keus en de kledingstukken zijn makkelijk met elkaar te combineren. Het eerste thema (februari) bestaat uit stoere jacks en sweatvesten, sweatpants en t-shirts. Blauw is hier de hoofdkleur en de blauw/witte streep en stoere army print zijn de absolute eyecatchers.

Met het tweede thema (maart) zie je tropische prints en veel kleur! I like. Naast het blauw is er nu ook groen aan de collectie toegevoegd.

Met het derde thema (april) heeft TYGO & vito het beach gevoel als uitgangspunt genomen. Stoere t-shirts en comfortabele shorts in kleuren als blauw, groen en oranje voor een instant zomergevoel! Heerlijk zo’n palmboomprintje, ik heb gelijk zin om naar het strand te gaan ;).

En check zeker de jeans eens! De spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in drie wassingen en je kan hierbij kiezen voor een stretchjeans of een jogjeans. En vooral die laatste zit zeeeeer comfortabel, kan ik inmiddels uit ervaring melden. De jeans zijn verkrijgbaar voor prijzen tussen de 29,99 en 34,99.

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito

TYGO & vito.JanP6C5338

TYGO & vito

TYGO & vito.JacksP6C5023

Voor een eerste collectie moet ik zeggen, applaus TYGO & vito! Ik ben nu al zeer benieuwd naar de eerste najaarscollectie, maar voorlopig richten we ons eerst maar eens op de zon.

De kleding van TYGO & vito is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. Check de website van TYGO & vito voor een verkooppunt bij jou in de buurt!

Written by

Leave a Comment