Nieuwe Joolz Essentials – de Ribbed Collention

0 0 0 One comment

We schreven er al eens eerder over, de Essentials lijn van Joolz. Prachtige accessoires van 100% katoen voor je kinderwagen, Joolz autostoel en buggy! Maar per vandaag is er een uitbreiding van de Essentials verkrijgbaar en woow, wat mooi is de nieuwe Ribbed Collection.

We kenden de ‘Honeycombed’ collection al. De producten uit deze collectie zien er prachtig uit door het honinggraadmotief aan de buitenkant. Destijds kreeg ik een dekentje van Joolz en die wordt hier nu met veel plezier gebruikt als wiegdeken. Lekker warm, mooi en uitstekende kwaliteit kan ik zeggen. Naast de Honeycombed collection is er nu ook de Ribbed Collection. Iets stoerder, nog steeds net zo comfortabel!

De Joolz Essentials collectie bestaat uit het dekentje, lakentjes en hoeslakens voor de wagen, een swaddle en een babynest. Dit nestje kan je gebruiken in de wagen, de autostoel en de buggy. De lakens en swaddle zijn verkrijgbaar vanaf 15,- in de kleuren wit en grey mélange. De deken (69,-) en het babynest (89,-) zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, off-white, roze, mint en antraciet en je kan dus nu kiezen uit de Ribbed of Honeycombed variant. De ritsen van het babynest zijn zo gemaakt dat je ‘m ook in de Joolz autostoel kan gebruiken!

Joolz_-_Nursery_Essentials_Ribbed_-_Nest_blue_HR

Babynest blauw

Joolz_Essentials_Honeycomb___Ribbed_blankets

Hier zie je duidelijk het verschil tussen de Ribbed (off white, roze, antraciet) en Honeycombed (roze en mint) Collection!

Joolz_Essentials_Ribbed_blanket_pink_HR Joolz_Essentials_Ribbed_blanket_off_white_HR Joolz_Essentials_Ribbed_blanket_mint_HR Joolz_Essentials_Ribbed_blanket_in_cot_HR_vertical Joolz_Essentials_Ribbed_blanket_anthracite_HR Joolz_-_Nursery_Essentials_Ribbed_-_Nest_pink_HR Joolz_-_Nursery_Essentials_Ribbed_-_Nest_mint_HR

De Ribbed Collection van de Joolz Essentials is per vandaag te koop! Je shopt ze bij de betere babyzaken of bij Joolz online. Wat mij betreft weer een prachtige aanvulling voor jet Joolz assortiment. De wagens straks en basic qua kleur en de Essentials voor de persoonlijke en kleurrijke touch. Well done Joolz!

Written by

  1. Wat een mooie stofjes, ik vind de roze het leukst!

Leave a Comment