Now that’s Fantastic! #1

0 0 0 9 comments

Tijd voor iets nieuws op fantasicmoms.nl! Vanaf nu vind je hier om de week een overzicht van alles wat wij Fantastic vonden. Welke blogs zorgden ervoor dat wij huilend van het lachen cappuccino in elkaars gezicht spuugden? Waar gingen onze hartjes sneller van kloppen en wat mag jij niet missen…? Maar daar blijft het niet bij, want wat vond jij nou eigenlijk Fantastic? Welk artikelen van ons werden  het beste gelezen en wat was de fijnste comment? Je vindt het allemaal hier!

Fantastic:

Ken je onze vriendinnen van Wine-Up? Deze drie dames bloggen over hun fantastische rotleven en zijn hilarisch. Als je motto ‘Geen gezeur, meer wijn’ is, kan je wat ons betreft sowieso niet stuk. Dankzij deze blog schrapt Martine de scooter van haar wishlist.

Upcoming is ook zo’n heerlijke site. ‘14 herkenbare momenten voor iedereen die wachten haat‘  was voor Jessica enorm herkenbaar. Brullen van het lachen om al die leuke gifjes!

Sunseeree van Koalabeautymama.nl hebben we een paar keer in het echt ontmoet en we zijn dol op dit schatje. Wat een fijn en eerlijk blog schreef ze over haar keuze voor een borstvergroting. Go girl!!

Nomnom:

Ook al is het teringweer (sorry, ik kan er niks anders van maken), toch laten we de chocola even voor wat het is en gaan we aan de zomerse borrel. Dat betekent bizarre experimentele  Prosecco cocktails (tot op heden geen noemenswaardige succesrecepten hahaha) en het plunderen van het Tapas to go vak in de supermarkt!

Wel een blijver is het supermakkelijke zomerse wraps recept dat ik deze week al twee keer at. Zo simpel en zoooo lekker. Het recept lees je aanstaande donderdag!

wraps1

We write, you like:

Altijd weer leuk om te zien welke blogs het beste gelezen werden! Blijkbaar is Martine niet de enige die zich verbaast over alles wat er rondloopt op het schoolplein, want deze blog werd erg goed gelezen 😉

Ook zorgde Jessica’s blog over introvert zijn voor veel herkenning. Fijn om te lezen dat er ook heel veel voordelen zitten aan introvert zijn!

IMG_0059

Let’s watch:

Je moet wat als het weer zich gedraagt als het chagrijnige broertje van de zomer (lees herfst). En eerlijk? Er is altijd wel weer een nieuwe serie om te binge watchen.

Martine is nog steeds deep into Nashville. Inmiddels voelen Rayna en Juliette als mijn familie en aangezien ik inmiddels bij het laatste seizoen ben aangekomen, zal het gat waarin ik straks val groot zijn. Voorzorgsmaatregelen dienen genomen te worden voor ik serieus ga overwegen om gitaarles te nemen bij Deacon ;))

Jessica begon deze week aan een nieuwe serie op Netflix: Bloodline. Over een familie die woont op de Keys in Florida en allerlei geheimen heeft. Ik heb nu twee afleveringen gezien en het begint leuk te worden. Alhoewel ik bij hoofdrolspeler Kyle Chandler blijf denken aan “Early Editions’, de serie waar hij vroeger in speelde. Ik verwacht nog steeds dat hij ineens de krant van morgen tevoorschijn tovert en zijn broer gaat redden

Speak up:

We houden ervan als onze lezers van zich laten horen! Altijd leuk om jullie reacties te lezen en om sommige reacties rollen we van de bank van het lachen. En we leren er ook nog eens wat van!

Samantha bij ‘Zegelgekte’:

Lang leve de app: Stocard! Hier ook zo’n spaarder… Hehe
In Stocard kun je al je spaarpasjes inscannen of handmatig invoeren. Kunnen alle pasjes mooi de kast in.
Werkt als een trein..

Nog nooit van gehoord, maar hoe handig is dit! Thanks Samantha

 

Naomi bij ‘Gemarineerde kip voor dummies’:

Dat klinkt goed! Ik las alleen in de ingrediëntenlijst ‘peer’ ipv ‘peen’. Dus ik was erg teleurgesteld toen ik doorhad dat je helemaal geen drie peren door je bami ging gooien :’)

Whahaha, dat kunnen we ons voorstellen! Wij gingen in ieder geval stuk van het lachen en wie weet als ik weer aan het kokkerellen ben dat ik ga voor het peren experiment!

 

Anneloes bij ‘Wat is dat’:

Wacht tot de basisschooldeuren voor haar open gaan en je valt van de ene verbazing in de andere…
Jongste van 4: een playmobil poppetje wordt ‘een gast’, hij ‘haaat’ stoepkrijt, een bips is ineens een ‘kont’ etc
Waar die van 7 mee thuis komt, zal ik je besparen…

Jessica trok wit weg bij het vooruitzicht en zit nu nog in een hoekje te huilen…. 😉

that's fantastic

Fijn weekend moms!!

Written by

  • Maai
  • juni 21, 2015
  Beantwoorden

  Jaaaa stiekem hou ik van dit soort rubrieken. Leuk leesvoer.

 1. Leuke nieuwe rubriek!

  • Els
  • juni 20, 2015
  Beantwoorden

  Geweldig, de hele blog gelezen met een lach op mijn gezicht. Leuk nieuw overzicht!

   • Martine
   • juni 20, 2015
   Beantwoorden

   Thanks en superleuk om te horen!

 2. Leuke rubriek!! Aawh haha dankjewel lieverds! Nou de volgende keer als we elkaar zien mogen jullie allebei even in mijn nieuwe tieten knijpen :p xx

 3. Beantwoorden

  Wat een leuke rubriek, kan dit niet wekelijks? Of om de dag voor mijn part 😉
  BTW ik vind een flinke bodem Licor 43 met prosecco fantastic..

   • Martine
   • juni 20, 2015
   Beantwoorden

   I like Licor43 en I like Prosecco…. Ik zie mogelijkheden 😉 Thanks voor de tip!

Leave a Comment