Now That’s Fantastic #20

0 0 0 3 comments

Elke week weer verbazen we ons over al het leuks dat we tegenkomen. Tijdens een uurtje lanterfanten online, door toffe mails in onze inbox of gewoon old skool gespot in de stad! Daarom zetten we speciaal voor jou eens per week onze pareltjes op een rijtje, gewoon omdat je het waard bent 😉 Zit je klaar…?

FANTASTIC TOT READ:

Okeeeee, paaldansen terwijl je borstvoeding geeft..?! Het is in ieder geval weer eens wat anders al gingen bij mij de wenkbrauwen een stukkie omhoog bij de kop van dit artikel. Maar ik moet eerlijk zeggen, toen ik het filmpje keek was ik vooral heel erg jaloers op de spiercontrole van deze dame. Hoe dan..?

Ik ben fan van de toffe blog van Geertje! Niet alleen schrijft ze onwijs leuk, ik heb ook enorme bewondering voor haar positiviteit. Moeite waard dus om eens een kijkje te nemen. Bijvoorbeeld bij dit zeer herkenbare artikel!

FANTASTIC MUST HAVE:

Sinds ik een afbeelding van deze origami boot nachtlamp tegen kwam, kan ik niet meer slapen. Ik vind hem ZO leuk!

boot

Ik spotte hem bij een Belgische webshop maar hij is ook bij diverse Nederlandse shops te vinden. Nog even geduld maar in het voorjaar zijn er hier weer twee jarig en dit is een perfect cadeautje!

FANTASTIC INITIATIEF:

Stichting het Vergeten Kind organiseert dit jaar de ‘Vrolijkste reminder-actie van Nederland’. Door in heel Nederland vrolijke Post-it Art op te hangen, wil de Stichting aandacht vragen voor de ruim 38.000 vergeten kinderen in opvanglocaties in Nederland, want: Elk kind verdient het om in een warm en veilig huis op te groeien!

kind

 

WE WRITE, YOU LIKE:

Twee blogs die er uitsprongen deze week qua bezoekers. Allereerst de tranentrekker ‘De ster van haar universum‘. Het is toch wat, die kleintjes die groot worden. Mooi maar soms zo moeilijk!

En dan uiteraard de brief ‘Hoi kinderloze collega’s‘. We snappen best dat kinderloze collega’s onze moederproblemen niet altijd begrijpen. En we snappen ook heus dat het niet altijd lekker uitkomt, rooster technisch, zo’n zwangerschap. Maar kom op zeg, jullie hadden op z’n minst de sansevieria even water kunnen geven toch?!

COMMENT LOVE:

Nog een kleine tip van Letjes voor Jessica na aanleiding van het blog over haar opruimwoede..

Heb je je sokken wel netjes opgevouwen in plaats van opgerold? Ik ben inmiddels ook erg nieuwsgierig naar het boek.

Ilse had ook nog wat goede ideeen om Blue Monday te overleven. You go girl!!

Of wat ik deed… met m’n zeven weken oude baby de stad in om:
– heel vriendelijk welkom geheten te worden in de bus
– super goed te slagen bij Zara voor beide kids
– na een panini ook nog een stuk chocoladetaart bij Starbuck te halen
– meerdere meisjes tegen te komen in prinsessenjurken

daarnaast heb ik verse bloemen gehaald en een perentaart gebakken. tel daar nog heel veel babykusjes bij op en ik had een blue monday uit duizenden 😀

 

Written by

 1. Beantwoorden

  Wat lief van jullie! Xx

  • Wilma
  • januari 24, 2016
  Beantwoorden

  Tip, bootlampje is al in verschillende Nederlandse webwinkels te koop, o.a. Bij Bol en Fonq. Zie: http://www.fonq.nl/product/goodnight-light-paperboat-lamp/135413/

   • Martine
   • januari 24, 2016
   Beantwoorden

   He wat goed! Thanks voor de tip en ik ga het even aanpassen in de tekst!

Leave a Comment